31 Januari 2011

Hej bloggen.
Sitter eller rättare sagt ligger i sängen och väntar på att plugget för provet i morgon ska fastna, tyvärr så tvekar jag på det. Aja, ska fundera på att få lite sömn så jag är redo för den nya månaden i morgon. Idag gick jag mycket gjort med galgar tror jag hann med 16 galgar helt klara bara resten kvar som jag gissar är 64 kvar hemma hos mig.
De röda på bilden de är dem jag har sytt 16 st av idag.

NELLYLYCKA

Tjoho bloggen.
Hur är läget med alla? Idag kunde jag inte låta bli att blogga en rad. Helgen tillbringades med hjärtat och en liten utgång, vann mig ett par klackskor som nelly ska skicka hem till mig.
men nu är det Måndag igen och förkylningen vaknade på mig..
ha en fortsatt trevlig dag.

24 Januari 2011

Godnatt gött folk.
vet att jag inte har bloggat något idag och sista tiden har varit väldigt dåliga inlägg men har en anledning. Projektarbetet ska redovisas på Torsdag och jag har tappat bort dagboken min.. jobbigt läge, det är det minsta man kan kalla det.
så bli inte förvånade om jag inte skriver mer än att jag lever det senaste dagarna. Måste ta skolan i akt nu sista terminen.
sovgött iaf och njut av veckan.
xiexie

23 Januari 2011

Tjoho igen bloggen.
Kom precis innanför dörren från GBG, skönt att komma bort från vardan ibland. Hoppas ni haft en underbar helg för det har jag med mys och shopping. Jag måste kolla lite plugg nu såhär innan läggdags så det blir gjort men en ny dag/vecka i morgon så blir att sova så jag orkar upp till 6, eller tidigare om jag ska hinna träna innan skolan börjar.
detta är en stil jag lätt ska ta efter i sommar. någon mer som börjar längta efter ljusare tider?
natti

21 Januari 2011 Kasta ägg

Tjoho.
Medans klasskompisarna planerar studenten så planerar jag att kasta ägg på denna patetiska skola! Är så arg på allt och alla just nu iaf denna dryga skola och lärare som inte har något vettigt att komma med. Det är fan här för att hjälpa men istället gör det ingenting! Längtar så sjukt mycket att komma så långt borta ifrån denna skola som det bara går!!!
En arg Emma idag tyvärr, men vi får inte glömma att det är Fredag så ska plugga klart det sista i skolan och sedan passa en buss vid 17 någon gång och då börjar jag min helg på riktigt.

20 Januari 2011 Sebastian

Tjohej alla bloggare och bloggläsare.
Idag har det varit en sådan där dag som man tackar för att det gått så bra. Sitter och sliter med projektarbetet som ska redovisas nästa vecka. Nu blir det att åka hem men först mys med Ehlin på stan.
Grattis till alla Sebastian som har namnsdag idag.
KRAM

företaget

Sähär hårt jobbar vi idag i skolan.
och såhär hårt jobbar dem i Afrika varjedag.

GUACAMOLE

Gjorde mig en guacamole macka
tillsatte lite citron för att hålla den go till i morgon också
tillsätt salt och peppar för att få in lite mer smak.
på mackan och du har en nyttig, go macka.

Dagens TRÄNING

Idag träna jag MAGE, RYGG, och RUMPA/BEN.
Alltid skönt att komma igång igen med träningen.

Dagens Outfit

Lätt sminkat ansikte med svartvita kläder blev dagens outfit
Bröt det svartvita med ett färgrikt armband från Tanzania.
Fick även helt blåa byxor efter första lektion där jag klippte blått tyg.

19 Januari 2011

Tjo bloggen. Nu har skoldagen slutat och jag är påväg hem för att fortsätta plugga. Det är hårt nu i skolan men det ska nog lösa sig. Jag tänkte mig även en långpromenad innan jag hämntar mina saker hos Sebben. Nu är han i Gbg igen, får höra hur det gått för han i skolan. Det ska faktiskt bli skönt att landa hemma nu till sin egna lilla röra (nerå, lite tvätt bara) efter två veckor hos baby.

NY DUSCHAD

Nyduschad sitter jag med religionsboken idag igen. Var hemma en sväng och hälsa på pappan och hämtade saker för skolan i morgon. Känner mig taggad att börja min skolvecka i morgon och nu ska det tränas på sidan också. Sebben min är bättre och åker till GBG i morgon för att också börja sin skolvecka.
Nu är pausen slut och nu ska denna grymt tråkiga religionsboken upp i knät igen. Kämpa!

FYFÄN vad det går dåligt!

Har suttit hela dagen framför religionsboken och har fortfarande inte fått in något i mitt lilla huvud! Blir så grymt irriterad att det ska in men det går inte in. Men det är svårt när man har 17 andra saker och tänka på med både andra ämnen och Sebben som springer i varv med sina spyor... Hur fän ska jag klara detta i morgon? I morgon kommer jag sitta på provet som en nolla ... TOPPEN!
Tänk om man bara kunde fota sig igenom skoldagarna. Vad skönt det skulle vara.

VIRKAT

Har hittat många virkade favoriter till sommaren.

17 Januari 2011

Hejhej.
Sitter just nu i soffan och lider med pojken som ligger här med magvärk, springer och spyr på toan och feber blir bara högre och högre. Jag börjar själv känna lite i magen men det får vi hoppas att det inte slår ut.
Vad gör allt annat folk utanför detta hus? första dan på nya veckan och allt.

Funnit vinnaren

Tjoohoo.
Efter att ha suttit och klickat efter den perfekta klänningen tror jag nu att jag hittat den rätta för mig. Nu blir det bara att åka hem och övertala pappan att det är den perfekta också, vet inte riktigt med storlekarna heller och hur låg tid det tar att skicka hem den men sånt ska jag ta reda på. Ha en fortsatt trevlig kväll, för min del blir det plugg.
Jag och min lilla syster.

BALEN ÄR BAKOM HÖRNET

Nu är det dags för balen för mig och jag kan inte riktigt bestämma mig vad som ska bäras har såklart hittat mina favoriter. många av dessa är med öppen rygg och det är nog det jag vill satsa på med det är nog det ända jag har kommit fram till. färg börjar jag nog gå mot rött men det skulle ju vara kul att slå till på någon annorlunda, därför finns gul i mina val.
DESSA TRE FÖRSTA ÄR STOR FAVORTITER men mest den röda.
DENNA ÄR EN STOR FAVORIT
DEN RÖDA ÄR EN STOR FAVORIT
Vad säger ni vad ska just jag bära för klänning? Det finns juh så många och välja på.

16 Januari 2011

Godmorgon folket.
Idag har det värsta hänt med min baby. Magbakterien kom tillbaka så nu sitter jag i hans tomma hus och undrar vad som händer i akuten ... Han har kallsvettats hela natten och jag har inte vetat vad som ska göras ... stackarn!
vi får hoppas på det bästa för min pöjk.
Idag blir det iaf plugg, plugg, plugg för provet på Tisdag. Fredagsprovet är avklarat och kanon bra resultat som bonus.
Gårdagen var fullbokad med roliga saker att göra. Först fick vi finbesök av Sebbens farmor och farfar efter det åkte vi in till örebro och åt på våran godaste restaurang, 
och på det blev det bio med Harry potter och dödsrelikerna del 1! Jag tycker dock det är väldigt synd att dom har delat in filmen i del 1 och del 2! sjukt jobbigt slut på filmen.

men efter att vi kom hem från filmen så sjönk Sebben ihop på soffan med feber...

NYÅRSDRESSEN 2010-2011

min färgbomb till klänning gjorde mig äran på nyår.

JULDRESSEN för 2010

Såhär såg jag ut på julafton.

BIO - Harry Potter

Hej bloggen. Nu var det ett tag sedan jag skrev en rad. Ska bara skriva en rad att nu är det biodags för mig och baby men först är det en matbit på stan. Filmen börjar 18.00 ha en skön Lördag allihop. Skriver en rad senare.

13 Januari 2011

Godmorgon folket. Idag började min dag i min egna säng. Det är alltid lika skönt när man har sovit i andras sängar. Men redan när jag öppna ytterdörren så ville jag vända till sängen. En stor klump till bil täcker hela vägen, bara att ta sig igenom är en fråga! Men hann med bussen iaf det kändes kanon. Nu sitter jag iaf inne i skolan men det känns fortfarande som jag är utomhus. (Hallå!? Kan ingen sätta på värmen här inne?) Vad gör folket som inte har skola på sitt schema? Hakuna matata

En längtan

Tänk för en vecka sedan låg jag här och njöt av att inte bli svalkade av vattnet.
Men nu ligger jag under ett stort täcke och hoppas att vakna upp utan någon snö utanför fönstret.
Natti

Min vanliga gamla tur

Tjohej bloggen.
Blir att jag skriver få rader eftersom jag ska hoppa på pluggen på en gång. Det var inte en super bra dag men den gick igenom, nu blir det att slappna av med lite träning men först ska jag plugga, plugga, plugga.
Min mysiga nya kofta kom på idag. (visar en bättre bild senare)
Hare gött nu.

En dag med mycket energi

Godmorgon folket. Hoppas ni haft en bra natt för det har iaf jag. Hann bara hem till Sebben, slänga i mig lite mat och sedan somna jag vid halv nio tiden och sov hela natten. Grymt skönt måste jag säga. Just nu sitter jag iaf i bussen påväg in till skolan och kan inte säga att bussen är tom precis. Jeje, jag sitter ner iaf. Skriver en rad senare för nu sitter en tjej typ på mig... Ha en bra dag.

Snacka om sliten tjej

Hoppas ni har haft en lika skön dag som jag. Efter skolan ringt ut så springer jag till bussen där jag små pratar med min göa granne tills hon ska av. Sedan åker jag vidare med bussen till baby där jag slänger i mig lite mat och planerar träning och plugget. Straff efter maten gått ner i magen lägger jag mig hon baby i sängen och somnar lika snabbt. Ingen träning eller plugg blev idag. Sängen skriker kom och sov på mig och ögonen kan knappt hålla sig öppna. Detta mobilinlägg som jag ligger i sängen och skriver är nog mitt inlägg för gödnatt Tisdagen.

SKOLA 11 Januari 2011

Godmorgon sömntutor.
Idag har jag sovmorgon men var uppe redan vid 7 och träna, precis som det ska vara. Nu ska jag krama hejdå till Sebben som mår mycket bättre idag och sedan blir det att halka iväg till bussen.
Ha en bra dag allihop.

Sovstund

Nu är dagens sysslor gjorda och jag ska krypa ner hos Sebben som börjar bli mycket bättre. Åkte hem vid 12 idag och tvätta/städa för fullt och vad skönt det känns när allt är klart men tvätten täcker fortfarande mitt golv till stor del så blir att åka hem efter skolan imorgon och köra några till tvättar.
Lite saker som följde med hem från Afrika resan ... nu har jag fyllt spritförrådet tills jag 20år dagen iaf haha.
Det röd/rosa på bilden kallas "obojo" och är som godis fast nyttigare "afrikagodis". Supergött!
Imorgon börjar skolan igen förhoppningsvis gör jag dit.
Gönatt

9 Januari 2011

God morgon.
När jag kom hem från Afrika resan i Tisdags så kom grannen över med ett stort packet och gissa vad som låg i ... 100 galgar. Blir mycket jobb med de när skolan börjar.
Idag planerar jag att landa hemma lite efter att ha bott hos Sebben från dag 1 (Tisdag, när vi kom hem). Har tvättat lite men vill landa hemma hos mig och bli klar och redo för skolan i morgon känner jag (frågan är bara om jag får gå till skolan eftersom Sebbens magsjuka kan jag sprida till klasskompisarna, får ringa idag och fråga om det. Så nu blir det att packa ihop allt här och sedan ta en promenad med Sebben och sedan dra vidare till tvätten som ligger i stora högar där hemma.
Vad ska folket göra en dag som denna?

SAFARI "The big five"

THE BIG FIVE IN AFRICA!

8 Januari 2011

Godmorgon folket. Idag vakna både jag och baby upp med ett positivt humör. Sebbens feber mår mycket bättre med. Idag blir det att ta upp skolböckerna för att komma ihåg för på måndag börjar mina skoldagar. Tänkte även att jag skulle bli klar med safari inläggen så ni får se lite från semestern. Ha det bra så länge.

7 Januari 2011

Hejhop bloggen.
Sitter och väntar in Sebben som även idag fick åka in till sjukhuset för sin 39 g feber, snart kommer de innanför dörren och sebben ska leva på dropp. Sebbens mamma springer omkring och städar hela huset för att vi fått reda på att sebben har troligen en magbakterie. Det ska juh vara typiskt! hoppas verkligen jag kan stå emot att inte bli sjuk.
här står syrran, syrrans kompis och pojken och fotar ngorongoro crater.
Fick juh äntligen resväskorna här om dagen och ska nu hem och börja tvätta och backa upp den. flyg aldrig med turkish airline, säger jag bara...
seeyou

woman hugging a lion ( Marlice Van Der Merwe)

tänk om man själv fick uppleva något så vackert.

TVÅ DAGAR EFTER HEMRESAN.

Gödmorgon till er alla som har haft tid att sovit tills nu.
själv har det varit upp och ner natt eftersom att pojkvännen inte mår bra. Alla täcken på att det är malaria men det får vi nog snart reda på, eftersom han har åkt in för undersökning.
kunde känna igen mig lite på Sebben eftersom jag själv haft malaria.
Nu får vi bara hålla alla tummar att det är något annat.
gud vad jobbigt det är att vänta på svar...

Nytt àr och en ny hälsning

Förlàt för min frànvaro men det är svàrt att fà tag pà internett här i Dar.

Idag blev det en slappar dag pà stranden med sol och bad. För nàgra dagar sedan satt vi och kollade in massor av djur, mycket lyckat. Vissar fler bilder pà safarin och hela resan när jag kommer hem. tar sà sjukt làngt tid att ladda upp 1 bild.


men här har ni en Lejonbild som jag tog.

Ha en fortsatt trevlig kväll nu blir det lite kvällis mat och kanske skyp med Sebbens familj.

Hakuna matata


RSS 2.0