HÄLSNING FRÀN AFRIKA

Hej.

Idag fick vi tag pà internett och självklart màste jag sprida nyheten att allt gàtt bra. Sitter i làngklänning och värmen är upp pà 30grader även fast solen gàtt ner. Skàlar godjul med ett glas champange med hela familjen.

JAG ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIG GODJUL

HAKUNA MATATA

bilder kommer upp sà fort jag laddat in dem pà datorn men nu är det mat som gäller.


ny version

Sjöngs av kören i skolan. Vad tycks?
hehe, Ehlin är stor favorit iaf eftersom i slutet av filmen säger hon "kommer det inte mera?"
XIEXIE

MAC tillbehör

Julen firades hos Sebben denna dag.
Detta fick jag av baby
och
Kan man vara lyckligare!
skriver lite mer i morgon vad som mer följde med hem. Nu vill Sebben inget annat än att sätta igång Donkey Kong. Ha en bra kväll.
XIEXIE

MARIEBERG runda

Tjoho!
Idag blev det julkappar för pengarna och här är en liten del som köptes.
Kamera väska, hårddisk, minneskort, wii spel och wii nunchuck.
resten av sakerna blev inslagna på plats och det får öppnas i morgon eftersom vi inte planerar att ta med presenter till Afrika.
Nu blir det att packa väskan och åka över till Sebbens hus och få njuta av god mat och skön säng. Julen firas hos honom i morgon.
Ha en underbar Lördag gött folk.
XIEXIE

17 December 2010

Tjo bloggen.
Idag är jag på gött humör för att min baby kommer. Pappa är även hemma igen efter att ha sovit borta, tror även syrran kommer hem lite senare idag, så det blir en myskväll med hela familjen och lite planering vad som kommer hända i Afrika under resans gång. Fira jul på stranden ska bli great! *vet att ni blir lite avis*
Hur ser Fredagen ut hos er?
XIEXIE

En ny dag

Tjohej!
Idag kommer baby HEM! Är superglad. Hade en konstig dag igår men idag är det en ny dag.
Vänner kommer och går med de riktiga består så det är väl de orden jag får hålla mig vid.
Tyck synd om dem som inte kan ta i ordning med sina egna liv och istället måste bry sig om andras.
Jeje, nu ska jag börja gå mot bussen.
ha en bra dag allihopa för det ska jag ha, hihi.
xiexie

Graf läraren i min ära.

Hej hej.
Sebben har haft sina två tentor nu och det låter som båda gick super bra, gött gött det gör mig glad. I morgon kommer jag inte kunna tänka på annat än han, *wihi!* Nu blir det att sitta och göra klart allt i skolan, förhoppningsvis blir jag klar till 16:33 bussen.
XIEXIE

16 December 2010

Tjoho bloggen.
Idag börjar dagen göttgött. Är helt utvilad och redo för en ny dag i skolan, känner fortfarande näs/halsont men lite mildare idag (det är ju toppen).
nu är det bara en dag kvar och sedan är Sebben här. Dagarna flyger iväg för nu är det bara 6 dagar innan vi åker till Afrika.
hörs senare
xiexie

två dagar

Nu är det bara två dagar kvar innan jag får krama om min baby efter att varit ifrån varann i tre veckor, men gud vad fort det har gått (det är ju super skönt). Ska skriva de sista raderna plugg och sedan dricka mängder av te *gött ska de bli*. Är fortfarande överlycklig att kläderna klara sig får de dumma fläckarna.
Någon mer som längtar till solen? hihi, själv åker man juh om bara en vecka till den, wihii.
BILD FRÅN GÅRDAGEN
tjejen vad gör du nu för tiden?
XIEIXE

BORTA

Godmorgon gött folk.
Blev tidig idag när jag gick upp sitter klar nu och väntar in bussen. Varför inte skriva en rad under väntans gång. Idag lever jag på Ipren efter att ha vaknat upp hela natten och gått på toa för att snytas. Tror inte jag fått feber än men det är inte heller en så lång dag i skolan så det ska nog lösa sig. Blir att åka hem efter sista lektion och sova. Om exakt en vecka i dag sitter jag på flyget påväg till Afrika... ojojoj, vad de ska bli superkul.
Roligaste nyheten idag var att jag kollade kläderna som blev fläckar på och det gick bort. Dagen börja iaf bra.
ha en bra dag allihopa. skriver jag inte mer i dag så var inte förvånade om jag fortfarande mår såhär dåligt.
xiexie

Unna mig lite

ginatricot

svarta med svarta rosetter
röda med svarta rosetter
och ett par laxfärgade, visst var de söta.
MIST stockholm
jupp, ibland måste man ju unna sig själv.
XIEXIE

SER BRA eller ZEBRA

Mitt smink började såhär men sedan utvecklade vi det men det fick jag ingen bild på eftersom jag blev så sur men det bjuder jag på en så snart min lärare har skickat bilderna.
xiexie

VADÅ INTE GÅ BORT?

Kom precis hem från sista lektion, Design som var förlängd för att vi hade sminkkurs men gud vad jag kokade påväg hem från den. Hade fläckat ner alla mina kläder och så sa läraren efter lektionen var slut att det var osäkert att fläckarna skulle försvinna. Ah, ni som känner mig vet vad jag tycker om fläckar och ni som inte känner mig kan bara tänka er hur jag är med fläckar. Jag kokade hela vägen hem och nu sitter jag och väntar in tvättmaskinen för att se om mitt fläckborttagningsmedel funkar mot teatersminket, (hoppas) och nästa gång jag ska ha teatersmink kurser blir det förkläder på.
xiexie

LUCIA

Min lucia började med fika med klassen som efter det njöt vi av körens fina version av Lucia sånger. tänkte bjuda på det när videofy.me kommer igång (någon som vet vad som händer där just nu?) kanske är jag ensam med mitt problem.
men tänkte att jag skulle göra som en på facebook redan ha gjort. gå och dejta John blund.
natti folket

DAGENS MAT

Jupp, efter att ha pluggat så hårt denna helg och denna dag så bjöd jag mig själv på min favoritmat/restaurang (kyckling med basilika), (MUMS!) och självklart blev maten i ny inköpta skålen/kopp.
XIEXIE

DAGENS OUTFIT

chinos, bustier och kavaj gjorde min luciadress idag.
xiexie

Nu är det sängdags

Nu har allt gjorts som jag skev på listan för idag och nu blir det bara att krypa ner i sängen och lyssna till ett avslappningsband för att vara helt redo för en sista helvecka i skolan.
Gösömn på er alla sov supergött

3de ADVENT

Goddagens gött folk.
Idag vaknade jag klockan 6 av solstrålarna som smög sig in i fönster springan, när jag kollade ut så stod solen högt på himlen var lika blått som havet. kunde inte hitta ett ända moln och jag började lyssna på min ljudbok som var föst på dagens planeringen.
Visst är det en skön känsla när man känner harmonin sprida sig i hela kroppen innan dagen ens har börjat och nu sitter jag här och har både ett rum som blänker och en minimal kort lista på skolarbetens måsten.
Från ett kaos till ordning.

Kunde känna att kaoset fanns hos mig också
jullampan kom upp och blommorna fick sitt efterlängtade vatten.
kläderna blev tvättade
och hitta till sina rätta platser
Efter att sängen länge varit mitt skrivbord och mitt skrivbord varit en samlingsplats för alla saker.
har nu allt hittat tillbaka. (pärmen hitta jag även i städningen och den fick självklart bli en pärm till företaget)
Snart kan jag t o m plocka ihop alla böcker på skrivbordet också, för jag har pluggat klart.
Efter det ska jag ta ett skönt bubbelbad som jag inte hann igår för att njuta av att det är 3de advent och jag åker till Afrika om en vecka.
önskar er alla en trevlig 3de advent
XIEXIE

ÄNTLIGEN!

Äntligen har jag kommit en bit in på både plugg och städning. Ser golv och skrivbordet igen. Eftersom internett har krånglat här hemma idag så blev det ingen blid på min fortsättning på städningen, men nu skriver jag en rad så ni ser att jag är vid livet efter röran i rummet.
Visar hela städningen i morgon när jag har sovit ut efter dagens slit.
sov gött på er alla
XIEXIE

SER GOLVET IGEN

Nu har jag kommit så långt att jag kan börja med plugget, (kan t o m sitta vid skrivbordet och plugga nu). Det är bara tvätthögarna på golvet som är kvar att tvättas och sedan är det lite påsar som behövs plocka bort sedan glänser rummet igen. ska bädda om sängen efter en goddusch i kväll när allt är klart.
eftersom jag hatar när kläderna ligger på golvet så tvättar jag allt som låg på golvet även fast jag vet att det var nytvättat och även kläderna som låg på skrivbordet.
gud vas skönt det ska bli att ta ett varmt bubbelbad när jag är klar med allt.
XIEXIE

11 december 2010

Godmorgon folket som vakna nu.
Jag var uppe vid halv 8 och började städa röran i rummet. Jag har kommit långt på vägen nu ska ni se men fortfarande mycket högar på golvet med kläder men tvättmaskin snurrar på där nere i källaren. Sitter på sängen och går i genom alla kvitton och papper som täckt hela skrivbordet, har även hittat min gamla HP dator under allt skit på skrivbordet haha.
Diskmaskin var klar när jag vaknade så det var bara att plocka upp den. Förstår inte hur stökigt det kan bli efter 1 vecka. Skönt att få bort allt som inte ska vara i rummet.
Vad har ni för er en lördag som denna?
XIEXIE

STÄDA UPP

Skäms på mig att jag har gått såhär långt med rummet. men nu börjar det bli lite ordning igen ska nu se.
Tror röran kommer från att jag har ingenstans på vägen samlat på mig mer saker än vad rummet räcker. Jag har helt enkelt mer än vad som får plats i rummet. städat sedan jag kom hem från skolan (iaf nästan  ... okey, jag erkänner att jag tog många pauser). Jag har alla kläder i tvätthögar på golvet nu och inte spridda runt hela rummet. Kläderna tog mest plats på golvet och i morgon blir det att tvätta, tvätta och sedan ska jag ta reda på all pappersarbete på skrivbordet.
orkar inte ens att se på bilden, hehe jobbigt värre.
men nu blir det iaf säng så jag kommer upp och kan börja med allt tråkigt jobb framför mig med städning, plugg och tvätt.
XIEIXE

EN FREDAG KVÄLL

Just nu sitter jag och slår in lite packet och funderar på om det är dags att städa rummet? Kanske ... Vad tycker du?
Mitt rum just nu
Vart tog ordningsamma Emma vägen i detta? ojojoj, trivs gör jag juh inte.

URBAN OUTFITTER

verkligen en stor favorit!
http://www.urbanoutfitters.co.uk/

FAVORITER från h&m

FÖR KILLAR
FÖR TJEJER

DAGENS OUTFIT

Idag var jag klädd i en vita blus från BIKBOK, svart rosett från MONKI, beige bustier från H&M, lacktajts från GINATRICOT och sedan boots från ERUOSKO.
XIEXIE

SÖMN

Sitter i sängen och försöker plugga lite men det ända som jag får in är att jag vill sova. Blir en tidig kväll för mig idag med att gå och lägga sig nu.
Blir ljudbok och sedan sova så gött
Sovgött allihopa

DAGENS TRÄNING

Idag blev det 10 minuter uppvärmning och sedan mage, ben och ett varv armar.
blev inte superhård träning eftersom Susanna kom med på träningen idag och hon ville se och känna sig omkring på de olika maskinerna.
två slitna med nöjda tjejer. (bra att du var med Susanna)
xiexie

Från gårdagens födelsedag

grattis till min pappi igen

xiexie

PAPPIS DAG

Pappi fick ett par tofflor och en kaffe mugg och såklart ett extra fint grattiskort.
nu blir det säng för mig somnar när som helst.
XIEXIE

8 December 2010

Hej bloggen. Nu sitter på bussen påväg hem till smörgås tårta. Varför undrar ni, men idag fyller faktiskt min pappi ett år äldre. En till sak som också firas idag är mig och baby som också firar 2 år och en månad idag. Hoppas ni får en bra kväll. Xiexie

7 December 2010

Hej bloggen.
Nu har det varit dålig uppdatering men har gjort allt och ingenting idag känns det som. Min pappi fyller år i morgon och då är det mycket och göra men rummet mitt står fortfarande upp och ner. När ska jag städa upp all skit! (det är frågan). Kanske blir det helgkravet för att få komma ut till krogen. Har hunnit träna lite i hemma gymmet idag iaf, skönt och bra. Tänkte att jag bjuder på en liten video på dagens skratt eftersom jag har varit så dålig med filmerna ett tag nu.
GÖNATT

DAGENS OUTFIT

SVARTVITT GJORDE MIG DEN ÄRAN IDAG
Allt kommer från H&M
GÖNATT folket

DAGENS TRÄNING

Idag träna jag i hemma gymmet kändes helt okey men armen sa ifrån i vissa övningar.
Mage, rygg och lite rumpa. Du kämpar väl också hårt med träningen till sommaren.
xiexie

TOP MODEL 14

Nu sitter jag bänkad framför TVen. Är helt kär i den mörka tjejen som är kvar.
kan man själv få den kroppen någon gång!
XIEXIE

6 December 2010

Tjo bloggen.

Hur mår alla goa läsare?
Min dag började 6:30 i morse tidigt med mycket skönt eftersom jag kunde ta 15:00 bussen hem istället för 15:58, gjorde stor skillnad för plugget här hemma.
Jag är på så himla bra humör. Ska snart byta om och cykla iväg till gymmet. Är så taggad att komma iväg och svettas nu efter en hel veckas vila för den dumma armen. Top model i kväll också, älskar att drömma mig bort i serien att själv få titeln någon dag.
XIEXIE

ANDRA ADVENT

Nu är jag ny duschad och klar för sängen. Tror jag vaknade på fel sida idag så blir nog bara att somna på rätt sida nu. Hoppas ni har haft en bra dag iaf.
Sovgött allihop

5e December 2010

Godmorgon gött folk.
Idag vaknade denna tjej med halsont men ska dricka lite te och se om det bara är morgon ont. Vill så gärna träna så det får vi hoppas.
Annat som händer idag är storstädning i mitt rum ligger tyg efter galgar överallt, kommer även plugga lite. så det är väl bara att sätta igång med dagens sysslor.
XIEXIE

Kryper ner till sängs

Nu börjar klockan slå om och jag som ska försöka vända dygnet om mig . . . i morgon får jag helg och kan sova hur länge jag vill men inte för sent eftersom skolan är igång på måndag och schemat är redan full planerad med träning för hela veckan ... jupp, nu ska jag komma i gång med träningen igen, armen känns juh faktiskt bra igen.
bild på vissa av våra galgar vi sålde slut på idag. Om du är sugen på en sådan galge för julklapp eller bara till dig själv så är det bara att gå in på vår hemsida (http://satisfashionuf.blogg.se/) skriva en kommentar och lämna din majladress och vi kommer höra av oss om vidare information från mail.
nattinatt

JULFÖRSÄLJNING

Tjoho folket
Försäljningen gick super bra. Jätte många som var intresserade av våran affärside.
Jätte dålig bild men hon i rött var vår första kund och efter det gick det inte lång tid innan...
... vi stod där med bara en galge.
Tack så mycket för allting till de som var där för att stötta oss och tusen tack till alla kunder som älskade våran affärside, det betyder väldigt mycket.
Tack även till det två underbara tjejerna på bilden som har gjort en sådant bra jobb för företaget. NI ÄR BÄST!
TACK FÖR EN LYCKAD DAG ALLIHOPA.
glöm inte att det inte är försent för dig som missade mässan att gå in på våran blogg och beställa dina galgar för julen. klicka bara in dig på http://satisfashionuf.blogg.se/ och bli inspirerad.
XIEXIE

MÄSSA

Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och springa ut till bilen. MELLAN 12-14 ses där. (kolla efter två blonda och ett afro kan ni inte missa oss.)

Gårdagens jobb som jag inte fick utskrivet i skolan .  .  . (det kallas skola!)
TJAO så länge lägger upp senare hur allt gick.

TIK TAK!

Klockan slår straxt ny dag men kroppen vill inte komma i balans, vilket håll jag än vänder mig till känner jag att armen ligger i vägen. Är inne på min tredje tablett för dagen det känns bara som varje tablett ökar värken, kan det vara så? att tabletten skadar såret mer än hjälper det?
Tankarna är sprida i huvudet på mig. Har jag packat ner allt för morgon dagen, hinner jag de sakerna jag vill hinna innan bilen står utanför dörren och kommer gå bra. Är det stress jag går igenom just nu eller är det bara nerverna?
Jag stänga ögonen igen och jag ser alla delar jag kan plocka i från; skola, träning, plugg, mat, vänner, framtiden osv. Men det är ansträngande att hålla ögonen stängda så det öppnar sig lika snabbt. Hinner inte se sakerna jag hinner utan bara de negativa. Är det stress eller en bekräftelse på dålig planering.
Säger en sak men tänker en annan. Planen hur orden ska sägas men kommer ut på ett annat sätt. Vill skrika men bara viskningar kommer från min mun. Är egentligen inte rädd för vilka ord som kommer slå tillbaka men tvekar. Är detta stress eller rädslan för förändring?
Önska att jag kunde räcka till.
Är detta stress eller bara en ångest för framtidens svaga viskning att skoltiden snart runnit ut?
SOV GÖTT

DET ÄR FREDAG!

Hej ploggen.
Tror jag kom på fel sida sedan jag kom hem från skolan. När man slutar halv 1 och sedan får sitta till 3 för att göra någon annans jobb vände min dag och det blev inte bättre av att skrivarna inte funka! *ÅH! hatar min skola ibland*. Nu ska jag börja göra i ordning galgar till i morgon men skulle egentligen behöva göra annat plugg som står i rad för att bli gjorda. . . Ojoj, vad negativ jag lät kände jag precis.
Nu väntar jag mig två bilbesök här hemma. Mamma till Sebben ska lämna passet och sedan mamma till Ehlin som ska hämta galgar. (Krya)
HOPPAS PÅ LJUSARE TIDER!

SATISFASHION UF

NU BÖRJAR VI KOMMA IGÅNG.
PÅ LÖRDAG ÄR DET DAGS FÖR MÄSSA!
MELLAN 12 - 14 PÅ KRÄMAREN i Örebro.
Det vill ni inte missa såklart.
http://satisfashionuf.blogg.se/

FY PÅ MIG

Har varit lite lat med träningen sedan jag kom hem känner jag. måste ändras på men armen gör juh så ont fortfarande. Ska ställa in att i morgon ska armen må bra och jag kan åka iväg till gymmet, hoppas för min skull nu är ju så taggad för att svettas lite.
nä, nu ska jag jobba vidare på plugget och företaget. Vad gör ni en dag som denna?
XIEXIE

FÖR ATT VI BRYR OSS!

Det blev hårt arbete idag och armen fick lida lite för det men men lite gjort fick vi iaf.
nu är det bara 25 st kvar
Får se vilka andra färger vi ska ha på lördag.
Nu ska jag hoppa i säng. gösömn
XIEXIE

Arbetar med företaget själv nu

Ont i armen sitter jag nu på rumsgolvet och kämpar med dessa galgar. Har inte varit inne och köpt nytt tyg med det får jag fixa i morgon efter skolan. Vill ta det så lugnt som möjligt nu när armen värker. Skolarbetet står på nästa att göra punkt för idag.
bild på arbetet just nu.
Jupp, det var min pause. tillbaka till klipp och klistra. Vad gör allt annat folk?
XIEXIE

värker!

Armen värker på mig, så får se hur mycket sömn jag egentligen får i natt! I morgon blir det hårt arbete med företaget. gött. men nu ska jag försöka somna om.
gösömn

RSS 2.0