BIKBOK möter WHITNEY PORT

Bild och text lånad av: Victoria
"The City-stjärnan Whitney Port kommer gästdesigna en kollektion för Bik Bok. Vilken är bestämd att komma ut i oktober. Om jag fått informationen rätt så kommer hon i samband med lanseringen även besöka butiker i Sverige och Norge. Detta kommer bli grymt tror jag! Vad tror ni?"

Skrek rakt ut när jag läste denna text som bara blev bättre och bättre. Port komma till Sverige. Hoppas det händer. Min dag började bra. http://www.bikbok.com/en/BB-editorial/Whitney-Port/

24 Februari 2011 (GRATTIS HJÄRTAT!)

Hejhopp bloggen.
Hoppas alla vaknade på rätt sida idag. Iaf vet jag en som vaknade upp kanon bra (Sebben). Ska försöka mig på att baka några kakor. Han har blåst ut ljusen på tårtan och nu är han tillbaka vid skolbänken. Jag ska däremot handla, träna och städa i lägenheten så vi kan ha en underbar kväll. I morgon går vi ut och äter.
Grattis hjärtat
Trevlig dag allihop

23 Februari 2011

Tjo bloggen.
Det var ett tag sedan jag skrev en rad men nu börjar det lugna sig. Kom precis in i lägenheten igen och nu tror jag allt är klart till en perfekt morgondag när min pöjke fyller 20år. Nu lugnar jag mig med en mugg te och en tidning.
Ha en fortsatt trevlig dag/kväll. Ska snart springa ner till gymmet ser jag nu på klockan.

Efter en hel veckas träning

hej hej.
Nu är jag tillbaka i lägenheten igen med en kinabox, måste unna sig lite nu efter en hel veckas träning.
Fastna för en film på kanal 5 så den blir att kolla klart på. Hitta lite tråkiga presenter till Sebben men inga jeans till mig, inget sitter bra på mig nu för tiden... men har ju hela lovet på mig, en vecka till med träning och jag kommer hitta mina perfekta jeans ska du se.
trevlig lördag

19 Februari 2011

Tjohej bloggen
blir ett snabbt inlägg innan jag drar till stan för att hitta något till baby.
Han åkte precis iväg på något som kallas sittningen och kommer förmodligen vara där till i natt.
Jag och andra sidan börja min dag med träning på gymmet och nu ska jag fixas till stan och njuta lite för mig själv här i storstaden, hihi.
ska försöka hitta mina sommar shorts hehe .. är så grymt sugen att lägga in lite nitar på ett par jeansshorts. super snyggt ju.

18 Februari 2011

Tjo bloggen.
sitter och jobbar med korsorden idag med och det är sista nu innan jag går på lov en vecka, blir att fira lite för min skulle på stan efter en träningsrunda på gymmet.
trevlig helg folket.
börjar jag sakna värmen. (solpromenad i Tanzania med familj och vän)

17 Februari 2011

Hej bloggen.
Ni kan inte förstå hur glad jag är för att få vara här i gbg. så skönt! Fick fira alla hjärtans dag med hjärtat och nu kommer hans födelsedag upp om några dagar, kan det bli bättre.
sitter och funderar på vad som ska köpas till min pöjk på hans 20års dag. ångest!
ojoj, nu ska jag ner till gymmet.
hare bra

Veckans träning

Detta kallar jag "cykel/löpbandet" med det heter ju något med "crossmaskin" av något slag hehe. (bild från google)
MÅNDAG: uppvärmning 10min på "cykel/löpbandet" och sedan 15x3x3 armar (biceps, triceps), 20x3x3 mage och sist springa ner 10min "cykel/löpbandet"

TISDAG: uppvärmning 10min på "cykel/löpbandet" och sedan 15x3x3 axlar, 15x3x3 bröst, 20x3x3 mage och sist springa ner 10min "cykel/löpbandet"

ONSDAG: uppvärmning 10min på "cykel/löpbandet" och sedan 20x3x3 framsida lår, 20x3x3 baksida lår, 20x3x3 vader, 20x3x3 mage och sist springa ner 10min "cykel/löpbandet"

TORSDAG: uppvärmning 10min på "cykel/löpbandet" och sedan 20x3x3 rygg och sedan intervallträning

FREDAG: intervallträning

LÖRDAG: intervallträning

SÖNDAG: vilodag



16 Februari 2011

Godmorgon bloggen.
Sitter just nu och jobbar hårt med att pyssla ihop mina korsord, det är en utmaning. ska snart börja med maten.
xiexie

Sommarsmycket

Detta är smycket jag tänkt mig syrran. ena väldigt vit och andra väldigt färggrant men inte med gult utan mer rött i (masaifärger), ah, hoppas du förstår och hittar några.
vad säger ni andra är detta sommarsmycket i år? älskar att det gör dem förhand och att det är oversize.
lovelove

15 Februari 2011

Tjohej bloggen.
Sitter och jobbar med mina korsord idag men nu blev det en pause för lite mat i magen. Igår blev det en superdag med baby med mycket skratt och mysiga stunder.
Träna öven igår så nu värker mina armar, men det är skönt.
xiexie

ALLA HJÄRTANS DAG

Tjohej medans Sebben lägger upp lite mat så tänkte jag att jag ska vissa er vad som blir till efterrätt.. skratta inte för det är faktiskt vår första gång vi bakar en tårta.
Under arbetet
resultatet blev nästan såhär fast det blev på vårt lilla sätt istället.
Glad alla hjärtans dag allihopa

14 Februari 2011 (alla hjärtans dag)

Hej bloggen.
Tänkte att jag skriver en rad nu innan min dag sätter fart. Idag kommer det inte finnas så mycket tid framför datorn eftersom det är alla hjärtans dag.
Önskar er alla en trevlig alla hjärtans dag.

13 Februari 2011 (dagen före alla hjärtans dag)

Godmorgon bloggen.
Idag vaknade jag med halsont, magont och lätt huvudvärk. Får se hur jag känner mig efter frukost. Men troligen blir det en lugn dag men mycket mys med hjärtat, så man orkar morgondagen.
Ha en bra dag

Dagens träning

Idag träna jag lite i morse med mage och rygg.
Gårdagen tränade jag min första träning på gymmet och det var även meningen att jag skulle köpa mitt gymkort men blev istället erbjuden gratis träning, de tycker vi om.
träna då ben och rumpa. nu kan man snacka om träningsverk.

12 Februari 2011

Tjoho bloggen.
Idag har jag och baby sprungit på stan för ett försök att hitta en som kan beställa studentmössa men ingen tur fanns med oss och efter tre timmar bestämde vi oss för att sluta leta. Ojoj, vad det ska vara svårt att hitta någon som gör studentmössor här i Göteborg. Blev lunch på SUBWAY och sedan blev det att vi gick och handla mat för att fylla upp kylen här hemma.

11 Februari 2011

Tjo.
Sitter fast vid datorn med korsorden så varför inte skriva ett inlägg så länge tänkte jag då.
Idag har jag tränat i morse och om en stund blir det första gymträningen. Nu är det hårdträning som gäller innan studenten. Hur går det för alla andra med era nyårslöften.. håller ni dem? hittills har jag klarat mig men var på gränsen där ett tag när jag glömde skorna hemma i Kumla.

Sallad

Det blev kycklingsallad till kvällen, sitter och väntar in att Sebben ska plugga klart så det blir vsg. Glad är jag även för mina skor kom fram men känns lite för sent för att börja tagga träning nu när jag träna så duktigt i morse.
Ha en trevlig kväll

10 Februari 2011

Tjo bloggen.
Idag vaknade jag med världens energi så har både tränat och diskat innan jag satte mig vid datorn för korsorden. Sådana dagar måste man få tag i oftare. Ska göra ett nytt försök att hämta ut mina skor idag. Förhoppningsvis blir det gymträning i kväll. Men nu blir det en paus och ska börja med maten så Sebben har något att äta innan nästa lektion. Känner på mig att jag kommer sakna skolmaten när jag gått ut skolan.
hörs senare

Stjärnstylisten Rachel Zoe i samarbete med Lindex

BILD
Nu har en nyhet kommit som var väldigt intressant för mig, stjärnstylisten Rachel Zoe gör en kollektion med svenska Lindex. Kanske visste du redan det men nu får du veta igen. Grymt spännande att se resultatet.
"Kollektionen kommer ut i butik den 18 april 2011 och kommer att säljas i samtliga butiker och kommer även finnas online"

DAGENS TRÄNING (otur!)

Inte hade skorna kommit ännu men lappen fick jag.
Blev en tråkig träning på golvet idag igen.
Hoppas för min skull att det kommer i morgon.
Tränade med min ring innan jag åkte hit och har fortfarande träningsverk snacka om otränad vid häften.

Från en heldag i Göteborgs gator

Tjohej.
Nu är jag tillbaka igen och ska springa ner till gymmet. Skorna kom idag så har inget att skylla på nu, hehe. Kom inte hem tomhänt från stan. Vill ha det inslaget så visar er den när jag kommer hem men den kommer iaf från denna butik...
Fint fint. lite nytt till rummet är ju aldrig fel.
aja, nu blir det träning.
hörs kanske när jag svettats klart

9 Februari 2011

Morgon bloggen eller kanske ska jag säga god eftermiddag.
Nu har jag jobbat hårt för att kunna ta en lunch med baby på stan om en timme eller så. Blir en dusch och fix innan jag drar mig in till stan. hoppas mina skor kommer idag så jag kan börja springa ner till gymmet också.
ha en bra dag

8 FEB 2011 (firar 2 år och 3 månader)

Hej bloggen.
Nu ska ni se att jag kommer tillbaka till bloggen. Idag firar jag och hjärtat 2 år och 3månader. grattis till oss. Eftersom jag är i Göteborg nu så blir det något trevligt i kväll efter att han har kommit hem från plugget. Nu ska jag iaf stänga ner mitt arbete för dagen och ta en dusch och fixas. Har tyvärr inte börjat min träning en eftersom jag glömde mina gymskor hemma så väntar in att det ska komma hit som blir antingen i kväll eller i morgon. Men tränar lite här på golvet då och då.
Det var en söt kudde.

4 Februari 2011

Hej bloggen. Förlåt för mitt försvinnade dessa veckor men förhoppningsvis blir det lugna fyra veckor nu. Sitter just nu på tåget påväg till Göteborg där jag ska praktisera i tre veckor och även ha mitt lov, så hela fyra veckor i framsidan av Sverige. Gött! Men blir även fyra veckors hårt arbete i gymmet för nu ska vi komma i form till bal/student och även sommaren. Hoppas ni följer med på min resa där jag kommer ge tips att hålla humöret uppe när vädret är som jobbigast och även tips så vi alla håller ut i fyra veckor med träning. Nu är det en och en halv timme innan jag är i Götet. Kram så länge

RSS 2.0