VALBORG

Hejhop Dolls.
Känns lite trist att jag måste trycka vid böckerna en dag som denna. Men är snart klar och har redan tränat så kvällen kommer bjudas på massor av mys med hjärtat eftersom han åker i morgon så måste jag krama han extra hårt. Tacopaj, baileys och en tur till en brasa så kommer kvällen se ut.
Flyttar hem till min pappi i morgon och till min sköna säng, måste säga att jag har saknat den lite hihi.
tänkte bara bjuda på en bild som jag är grymt nöjd över. Är en riktig nagelbitare men nu eftersom bal och student väntar bakom hörnet så har jag lovat mig själv att inte bita. Visste att jag skulle klara att inte bita under lovet men nu när skolan är igång är jag lite nervös att suget kommer tillbaka, men har fixat denna vecka med. Grymt nöjd för jag har aldrig kommit till denna längd jag har nu. (visar en bättre bild på längden i morgon)
HA EN UNDERBAR VALBORG GÖTT FOLK!

29 April 2011

Tjo Dolls.
Ska bara meddela att jag överlevt dagens skolarbeten och det var inte lite att göra när jag kom hem. Har gjort så mycket att mitt huvud värker, säng blir det på en gång nu. Uppgifterna blir gjorda i tur och ordning och i morgon blir schemat lite lättare. Måste ju få mysa mycket nu med pöjken min innan han åker tillbaka till GBG.
Fick fin mat nu när jag hade pluggat klart, nästan lika fin som lejonens middag i Tanzania
natti

28 April 2011

Tjo alla dolls där ute.
Förlåt för min dåliga uppdatering men får faktiskt bli så nu när skolan tar över tiden. Kommer vara två veckor nu när jag bara kommer skriva några rader för att hinna med allt i skolan.
Hade min första kontroll i bussen idag. Har aldrig varit med om det förut måste jag säga. Alltid bra att lära sig att allt kan hända.
Pappershögarna börjar sakta försvinna nu på bordet med det är bara för dagens läxor.
Jag har hunnit träna lite nu när jag kom hem från skolan, mat sedan sista läxorna och på det mys med baby blir perfekt.
bjuder på dessa bilder som jag tycker grymt mycket om. Man är aldrig äldre än vad man gör det till som en gubbe sa till mig i bussen. Jag är ung i käften men kroppsdelarna börjar ta slut på mig. HEHE! hur skön var inte han med de orden.

DAGENS JOBB

Sitter nu och jobbar rumpan av mig med skolarbete som jag vill hinna med så jag kan få mina lediga dagar jag hoppas på i framtiden. Men nu väntar det mer skolarbete så det är väl bara att sätta igång. Har lite kvar för idag så ska jag fortsatta kvällen med mys framför en film men baby.
Ska bli så skönt att så där med studentmössan längtar väldigt i sådana här tider.
Tänkte att jag skulle hinna lägga upp en önskelista till studenten men får se om jag hinner.

27 April 2011

Tjohoo
Nu har jag snart suttit i skolan en timme och jobbat med skolarbete och ska snart springa iväg till mig första lektion. Känns verkligen som att man kommit tillbaka till skolan nu när vädret är lika illa. Men snart kommer studenten och allt bra/roligt med sommaren att göra.
xiexie

FUTURE

Morgon Dolls.
Världens mardröm hade jag idag! Efter studenten gick livet åt skogen och jag blev allt det jag inte ville bli. HEMSK verkligt var de också.
Vad jobbigt det är att svara på folk som frågar vad man ska göra efter studenten. Har verkligen ingen aning mer än att jag ska bege mig till Norge och jobba över sommaren. Kanske blir det att läsa upp så man har MatteC eller så ... Vafän, sluta fråga det istället. Har inget vettigt svar ju.

27 Maj 2010

Morgon Dolls.
Världens mardröm hade jag idag! Efter studenten gick livet åt skogen och jag blev allt det jag inte ville bli. HEMSK verkligt var de också.
Vad jobbigt det är att svara på folk som frågar vad man ska göra efter studenten. Har verkligen ingen aning mer än att jag ska bege mig till Norge och jobba över sommaren. Kanske blir det att läsa upp så man har MatteC eller så ... Vafän, sluta fråga det istället. Har inget vettigt svar ju.

Träningsdag

Det blev en runda powerwalk för mig idag. Nu ligger jag i sängen och ska snart släcka lampan.
Nu börjar skolan och träningen för mig igen har faktiskt gått upp av allt godis i veckan, fyfy. Men nu är jag igång igen.
natti

Conscious Collection

Syrran min har även köpt in dessa till mig från Norge. Superglad är jag!
tänk vad fint vit är egentligen.

Det blommar

Tjohej.
Nu är jag hemma i lilla Kumla igen och kolla vad fina gator vi har idag. Lämnade mitt fel paket till nelly idag eftersom det var stängt igår och hoppas på att få ett par 36er och inte 38er i slutet av denna vecka.
Nu blir det iaf plugg och träning för min del, sedan mys hela kvällen med pöjken som börjar om en vecka i gbg.

H&M fashion against aids 2011

Morgon Dolls.
Idag blev det en tidig morgon för mig. Ska snart iväg mot skolan igen men just nu sitter jag med frukosten i mun.
Är inte taggad för skolan när det är sådant här tråkigt väder men hoppas det vänder. (gråa moln så långt ögat ser!)
Tänkte meddela alla om HMs fashion against aids 2011, den kommer alltså ut idag, om jag inte såg fel på facebook nyss.

POWERWALK till en gul brevlåda

Blir att posta mitt blev till nelly efter lite plugg med en powerwalk. Har aldrig fått fel på storlek från internett så nu blev det den första det är ju asbra att lära sig det med eftersom jag beställer så pass mycket från internett nu för tiden.
Påskmat hos farmor och farfar, sedan äta ute med Sebbens familj i kväll .. blir en njut dag nu sista dagen på mitt påsklov.
Känner att jag vill skjuta upp plugget till lite senare men det är väl bättre att sätta i gång nu och bli ledig sen .. för bilkörning osv och sådant jag tycker är kul, kan ju faktiskt sitta ute och plugga.
okey, nu sätter jag igång.
Hörs Dolls

ARG på NELLY

Fick självklart fel storlek på mina skor jag skickade efter här om dagen och nu sitter jag och skriver en retur. förstår ingenting! Arg är jag.. ville inte börja min dag såhär!
....

25 April 2011

Morgon Dolls.
Idag kom jag upp rätt tidigt och nu sitter jag framför tv men ska strax börja plugga lite.
Jao, det är väl dags att börja nu. Tråk!
sedan blir det powerwalk, känner att påskgodiset tagit över lite.
Visst är denna fina bikini så fin. fanns förut på Nelly men som jag ser nu är den borta, Kanske har du någon koll på vart jag kan få tag på den? skriv en rad.
xiexie

TENNISträning

Igår spelade vi tennis och idag har jag grymt ont i armen... Nu ska vi flytta hem till mig det är mycket åkande nu när det ska ha visning på huset här hos pojken.
jag igår.

24 April 2011

Tjoo Dolls.
Njuter ni lika mycket som jag idag. Tänkte att jag skulle ta en powerwalk men blir nog lite senare. Nu blir det att fortsätta njuta av solen/godiset ett tag till.
xiexie

23 April 2011

Tjo Dolls.
Idag har det varit åkandes hit och dit. Är helt slut nu och tänkte att jag lämnar en rad att jag är vid liv. Lovar att skriva lite mer i morgon. Nu blir det säng för mig.
Natti och GLAD PÅSK till er alla.

22 April 2011

Morgon Bolls.
Efter att ha slängt i mig gö frulle drar jag nu till IKEA med pappi och pojken. Nu väntar det på mig så måste skynda.

ÖNSKA TILL RUMMET

Ska nog se till att allt detta kommer in i rummet. Får nog låna lite av pappi.
Överkast
Skrivbord
Vägghylla
Byrå
Datastol
Taklampa

21 April 2011

Tjo Dolls.
Hoppas alla haft en underbar dag i solen. Själv har jag tagit tag i Engelska plugg som har halkat undermattan ett längre tag nu. Skönt att komma tillbaka till skolan med ny energi och inte ha något gammalt kvar.
en bild från julafton i Tanzania.

inred ljusa pasteller

Jag har riktigt fallit för ljusa pasteller i både kläder och inredning och börjar nu förbereda rummen för en liten förändring här hemma. Ska se hur mycket jag kan få med pappi i detta bara.
Hur snyggt som helst till ett finrummet.

Nelly Packet

Blir att inviga på student utgången.

ASOS packet

Detta kom i packet till mig igår
Väskan är mer åt orange färgen men fick inte fram en sådan bild igår, två silverarmband kom också med.

POWERWALK från torget

Hello Dolls.
Slängde på mig lite kläder och hoppade in i bilden med pappa till torget. Sedan blev det en powerwalk hem till huset igen. Sitter och pluggar lite idag och promenaden behövdes kan jag meddela, Värt!

PestoPasta

Gårdagens mat blev en pestopasta, grymt god blev den.

Bubbelbad

Efter att ha gjort en runda med att hämta ut/lämnat in packet så har jag och baby nu njutit av lite bubbelbad, grymt skönt!
nöjd tjej efter badet.
Nu blir det att öppna upp lite så vi släpper in solen och ta ordning på tvätten blir det också.

20 April 2011

Morgon dolls.
Idag kommer det vara lite jobb som ska göras. Men blir även mycket sol njutande. Tänkte att jag skulle meddela att dessa heta skor har nu anlänt i alla storlekar på nelly.com , själv njuter jag bara av bilderna.

Visst är dessa grymt snygga orange. finns även dem i alla storlekar på have2have just nu.

Har fått packet på posten som ska hämtas ut idag och sedan ska jag skicka ett packet så det blir bra, två flugor i en smäll. bjuder på innehållet lite senare när jag själv vet vad det är för något.

19 April 2011

Morgon dolls.
När jag ser denna blid kan jag inte låta bli att sakna San Sebastian och hela gänget. Det var en underbar vecka jag fick och kan nästan inte låta bli att boka en resa till min Berra. Var så längesen jag såg henne nu ju.
Hoppas ni njuter nu av vädret för det ska jag göra om en liten stund. Ska hoppa ur morgonrocken och sedan hoppa lite studsmatta. hihi, äntligen är den uppe igen.
Trevlig dag på er allihop.

18 April 2011

Säng för mig nu. Har varit ute och gått i tre timmar idag och sedan träning på de, så har verkligen varit igång hela dagen. Är helt slut så nu blir det säng på de. Hoppas på lite mer uppdatering i morgon. Var så grymt skönt väder idag så kan ju inte låta bli att inte vara ute och njuta. Hoppas på fint väder i morgon också.
Natti

ORDNING&REDA

Hello Dolls.
Får be om ursäkt för dålig uppdatering med har gjort de sista ärenden innan jag verkligen kunde njuta av mitt lov.
Denna transparenta väska kom pojken hem med i fredags. Grymt nöjd måste jag säga.
Nu ska vi ut och njuta av vädret och njuta lite mer av vädret.
Trevlig Måndag folket.

Vårsko

Igår kom baby hem med dessa från HM till mig. Var ju tvungen att ha lite mer vårskor istället för mina varma vinterskor. Så det tackar vi för.
gillar den blåa färgen måste jag säga.
xiexie

Byter däck

Medan Sebben sliter med att få på sommardäcken så sitter jag på en solstol och bloggar.
Hur ser eran Lördag ut? Hoppas alla har byt däcken på bilen nu eftersom idag var sista dagen.
Har precis fikat i solen och nu vill jag bara sitta och njuta. Ha en underbar dag dolls.
As garvade när han tog i HAHA! kanske bjuder jag på en video om han låter mig.

Gårdagen

Igår blev en sådan dag som jag njöt, träffa Emma! Hon bor ju nu i Stockholm och pluggar så får knappt träffa henne så igår tillbringa jag mycket tid med henne och alla andra jag inte sett på kanske ett år nu eller så och då överdriver jag inte. Hemskt eller hur! Grym kväll igår och till alla gjorde den grym säger jag tack till tusen gånger.
Lite dålig inspiration från min och Emmas sida så det blev goatidningar till singelgrabbarna.

SMINK

Bjuder på lite bilder från fotograferingen här om dagen. Nu sticker jag iväg till två 20 åringar som ska firas idag ska vänta in vännen bara. Ha en trevlig kväll Dolls.

Nail

Min nya favorit. Ser inte det på bilden kanske men färgen är mer åt orange färgen.

ORANGE/RÖD

Är grymt nöjd att jag fann denna iaf på hm vandringen. Perfekt sommarplagg till mina shorts.

Beige

Visst har skorna charm.
LOVE

På hemvägen

Tjo Dolls.
Hämtade ut mitt packet från Nelly och en påse följde med hem från HM efter besvikelsen av det virkade plaggen.
Vissar sakerna efter ett träningspass.

HM conscious collection 2011

Idag kom HMs conscious collection ut och snacka om att jag är besviken. Kändes väldigt illa berörd av att det två sakerna jag kollat in inte kom ut i butik i Örebro utan det kom bara till storstäderna, vad är det för diskriminering av oss som bor i små orterna! Förhoppningsvis kommer en till vända med kläderna och då i alla butiker.
Är så arg på orden som kom ut ur kassörens mun i morse när jag var på HM orden ekar i mig fortfarande "- nä, det kommer bara till storstäderna."
Okey, ville bara få ut det nu har jag lite annat att bjuda på.
någon dag kanske.

KIM

Dagens träning gick även den bra har haft en likadan dag som igår, mycket att göra och mycket gjort så det är ju guld. Nu ska jag bläddra lite i svenska häftet och sedan somna, vill vara pigg och glad i morgon för även då är schemat fullbokat men vi börjar med NA-provet för svenska B. Lycka till alla där ute som ska göra det.
Visar upp nagellacket i morgon som kommer användas mycket av mig i sommar, hihi.
Så vacker! Ge mig hennes hår.

asos.com

Vet inte varför men tyckte denna var sjukt söt!

TRÄNING 3

Tjohej.
Nu kom jag precis hem och ska nu ut i det dåliga vädret och träna lite. Sedan blir det plugg kvällen ut.
Boken säger "kondition: 15 minuter förbränningspromenad" och ser ut såhär
bilden är hemsk! får be om ursäkt hoppas ni ser iaf.
SÅ POWERWALKAR DU

* Gå alltid med bra hållning. Håll axlar, höfter och anklar i en vertikal linje, med avslappnade axlar.
* Knäna ska vara mjuka när du går.
* Landa alltid på hälen och tryck ifrån med framdelen av foten.
* Böj armbågarna till ungefär 90 grader. Dra in naveln mot ryggraden och spänn för att även magen ska få träning    när du går. Det här engagerar de djupaste magmusklerna och hjälper till att definiera din midja.
Nu sticker jag ut ett tag och sedan blir det mat, det står fisk på menyn.

13 April 2011

Tjoo mina Dolls.
Idag sitter jag ännu en gång i skolan och väntar in nästa lektion för dagen. Sedan blir det att åka hem och träna, laga mat och plugga. I morgon smäller det NA-provet. Är faktiskt ovanligt lugn, lärare som förberett oss bra kanske.
Satt och prata med min Emma i telefon för en stund sedan och jag älskar att hon ibland slår en signal för att se att jag är vid livet. Du är guld Emma.
Nästan så jag lägger upp en pinsam bild på henne men det ska jag låta bli. Har ju redan bjudit på mig själv för gårdagens bild HAHA!
Fin? Personligen älskar jag den. Den är från BIKBOK och syrran inhandla den förmodligen den till mig idag.
Trevlig fortsatt dag Dolls.

STORhandlat

Idag blev en sådan dag då vi handla upp allt i butiken .. hehe, nästan iaf för nu är det fullt med mat här hemma, gött!
Känns som att det har varit en dag som ska vara varje dag när men får mycket gjort på lite tid sånt är ju skönt!
Dagens smink. HAHA! nerå, men pinsamt vare att åka bussen hem i det.
natti

Studentmössa påväg in

Fick hem brevet på att min studentmössa är på ingång. Woho!
Aja, nu sitter iaf jag i skolan och även idag valde jag mellan varma och kalla kläder och skillnad från Kumla så är solen uppe här i Öret, jobbigt! Har alltid haft svårt för att välja kläder till väder.
studentmössan min
Nu är det inte långt kvar innan dessa kommer ut i butik. Är ni redo? Dessa tre är mina måste ha saker.

12 Mars 2011

Morgon Dolls.
Nu har jag tränat och tänkte åka in till skolan för att plugga lite innan jag börjar min riktiga lektion.
Det är Kom i FORM tidningen som har detta schema jag ska följa. Idag har jag gjort övningar som är i tidningen.
Ha en underbar dag

11 Mars Första träningsdagen på schemat

Tjoo!
Tänkte att jag skriver en rad innan jag somnar. Med vinterjacka, vinterskor, stor halsduk och vantar förstod jag att snart att jag inte riktigt rätt klädd för dagens väder, illa.
Dagen har bjudit på massor av skoj men nu är jag helt slut och klockan är bara 21:17, otroligt! ligger i sängen för att sova *HAHA*
Måste ju bara meddela att jag börjat följa ett sex veckors träningsschema/matschema idag, tror verkligen jag kan hålla detta schema eftersom det inte var så krävande och det tycker vi om. Nerå, visst måste man följa det men inte så ansträngande övningar utan mer att kroppen får jobba lite varje dag. Har aldrig följt ett sådant schema förut och vet inte riktigt om jag ska bjuda med er på resan om det inte skulle ge resultat mena jag. fast det gör det väl vilket som. Planen går ut på att äta 5 gånger om dan men samtidigt hålla träningen igång, äta rätt och inte för mycket. Fick även med recept vilka måltider som ska ätas under varje dag. men tror jag kommer byter ut lite här och där, så länge det är nyttigt är det ju okej. Lägger upp tidningen i morgon så får ni se upplägget för det hela.
I morgon blir det att handla upp kylen för att göra några goda recept.
Nu river vi bort klisterlappen och hoppas på ljuvligt väder i morgon.
Natti

11 April 2011

Tjohej dolls.
Nu sitter jag på min sista lektion, skönt. Hoppas ni har haft en bra dag hittills. Här strålar solen som mest just nu och det känns hårt att sitta framför datorn och jobba med tidningen men är storsätt klar.
Efterlyser denna skönhet till väska. Vet du vart jag kan få tag på den skriv en rad.
HARE

Äntligen sängen

Har diskat och städat hela dagen känns det som men nu är det äntligen dags att sova lite. Känns som jag har så sjukt mycket saker i mitt rum. Hur mycket jag än städar så finns det alltid saker som det inte finns eller har en plast till, irriterande eller hur.
Är juh så grymt sugen på denna bikini. Är det någon som har koll på vart jag kan hitta den. kollat i gbg, öre och hemsidan verkar vara slut överallt? blir att kolla stockholm någon dag på lovet.
Natti

Städning

Idag är en sådan dag som tyvärr måste finnas, städning! Hög musik och sedan är det bara och börja. Meddelar senare hur det går.
Mina fina sänglakan ska in i tvättmaskin .. blir fräscht till baby kommer på Fredag.

10 April 2011

Hello dolls.
Blev inte mycket upplagt igår men kände för en ta hand om mig själv dag igår. Nu är jag iaf tillbaka och tänkte jag skulle lägga upp en liten sak som jag ska sälja.
Nämligen min klädställning. Har verkligen använt den flitigt men den tar så mycket onödig plats i rummet när jag har tre stora garderober.
Den kommer från IKEA och kostade mig 129kr men säljer den nu för 50kr+frakt.
Kanske satsar du på att köpa fågel men vill inte betala 1000 lappar för buren. Nu säljer jag min bur för 700kr+frakt (priset kan diskuteras)
Hör av dig på min mail om du är intresserad, [email protected]

9 April 2011

TJOHEJ!
Nu har jag inte skrivit på hela dagen men har haft lite annat på schemat. Solen lyser som bara den och det finns inte ett moln på himlen. Promenaden har blivit utdragen och nu har jag bestämt mig för att ta på skorna för en långpromenad.
Hörs
dryg tjej.

URBAN OUTFITTERS

Underbara sommar jeansshorts, du hittar dem HÄR

aprikos Nagel

Åh, vad fint till sommaren.

APRIKOS FÄRGAD

Ja, tack till denna skönhet. Perfekt till sommar och till min bruna hy.


Gårdagens inhämtning

Jeansshorts, klackar och nitar. Ska jag sätta på nitar?

8 April 2011 mobil inlägg

Morgon sockertoppar. Dagen började bra med ett samtal från baby som sa grattis till ännu en underbar månad med varandra hihi. Nu sitter jag och väntar in min nästa lektion tänkte att jag lägger in en bild från gårdagen jeans, skor och nitar. Frågar är om jag vågar förstöra de underbara jeansen med nitarna?

OLD TIMES

Kolla igenom lite äldre bilder på datorn och fann saker som man nästan glömt.
tog mig tid i snön medans taket ramla ner (se nästa bild)
haha, var nog den läskigaste och samtidigt roligaste minnet jag kommer ihåg. När jag ringer min farfar och skriker att taket ramlar ner medan det föll och min farfar tror jag skojar med han. Efter blev det ett gött skratt men under tiden var det hemskt!
San Sebastians underbara strand. Surflektionen var grymt lyckad kommer jag ihåg.
Natti (tar bilder på skorna och shortsen imorgon)

Hämta ut paket

När jag kom hem från skolan så väntade två packet. Min pappi startade bilen och vi tog oss en sväng runt Kumla.
Urban outfitters paketet låg det ett par jeansshorts (perfekta till sommaren) och Nelly bjöd på ett par skor. (se bilden nedan)
Tack nelly för HIGH HEELS PARTYT.
Vissar upp en bild med skorna på lite senare och även shortsen om jag hinner idag. Måste plugga lite.
xiexie

NELLY!

Nu fick jag ett underbart mail från nelly.com .
Eftersom jag var med på High Heels partyt, så finner jag mig lyckligt lottad att få ett par skor i slutet nästa vecka tror jag det är. En god natt sömn blir det för det.
Natti

PLUGG

Listen med att göra idag börjar minska. Har lagt upp lite bilder på företagshemsidan, kan du hitta HÄR
storfavoriter till skor!

SKORPA!

Fick mycket gjort när jag kom hem med både bak, städ och plugg.
mina nyttiga skorpor ligger aldrig fel till te:t
Nu är det säng för mig

Design lektion

lite smakprov från dagens foton.

conscious collection

DEN 14E APRIL
Som många andra redan gjort, har jag nu valt mina favoriter. Hoppas verkligen jag kan få tag i det virkade shortsen och västen, måste! Kommer göra min sommar.

5 April 2011

Godmorgon sockertoppar.
Idag vaknade jag med solen och nu ska det tränas lite. Börjar inte skolan förrän 12:20 men bussen går härifrån 11:10. Men nu måste jag sätta igång så jag hinner allt innan bussen börjar rulla.
En bild från gårdagens foton.

NYTTIG!

Frukt, vitamin dryck och en bok efter en hård träningen. Kan inte bli bättre.
Nu somnar jag när som helst ... så natti

Helgens godaste

I Lördags efter CV vandringen så slog vi oss ner och åt, kan inte säga annat än mums!

Maurie and Eve


SNÄLLA 36er

Skulle beställa dessa skor igår när jag kom hem från gbg och det sluta med att 36erna var helt slut. Måste skoja det är ju mina perfekta studentskor!! måste komma in innan studenten. VILL HA DEM! visst är det så ful/snygga på något sätt. LOVE!

4 April 2011

Tjoo bloggen.
Hinner skriva en liten rad innan jag går ut i vårvädret. Ska lätt ut och springa nu när det är såhär ljuvligt väder ute.
Hörs

Landat hemma efter en underbar helg i GBG

Hejhop.
Hoppas det inte varit för långtråkigt nu när jag inte har bloggat på ett tag. Har nämligen lite att bjuda på denna vecka, så nu blir det bloggen och jag ett tag. I Göteborg var det dåligt väder men inga dåliga stunder. Lämna bland annat ut lite CVn för hopp om sommarjobb och sedan blev det såklart mycket mys med hjärtat.
Nu blir det iaf sömn för min del. ska upp och fotas tidigt i skolan i morgon. bussen går redan 7.15
natti

April, april!

Tjohop bloggen. Som många redan vet så är jag en liten skojare och självklart tog jag dagen i akt. Sitter just nu på tåget påväg till pojken. Det var menat att jag skulle lura han att jag var för sjuk för att komma till han men tågrösten förstörde "nästa Hallsberg" men lurad blev han och stora skratt blev det efter haha. Om du ska luras gör aldrig det i ett tåg. Men dagen är inte slut än ... Mohaha!

RSS 2.0