Är det kraven som gör människan?

Hejsan bloggen och alla blogg läsare.
Sitter halv rakt i soffan och pluggar för fullt men nu tog jag en pause. Satte på TV som visa "Biggest loser". Tanken slog mig när alla i publiken reser sig upp och jublar när någon har gått ner. Det är otroliga saker folk gör för sin hälsa men egentligen vilka krav vi har på varandra och oss själva.
Idag när jag satt på bussen träffa jag en gammal vän, som jag spelade fotboll med som liten. Hon spelar lite smått än men jag sluta rätt tidigt. Vi kom snart fram till hur roligt det var att spela fotboll i unga dagar när det inte ställdes några slags krav. Jag insåg varför jag slutade spela, bara för jag själv kände att kraven växte och jag kan bara se framför mig hur kraven ser ut idag. Det är väldigt stora krav på människan i nuläget eller kanske var det större krav förr också?
Jag har suttit här varje dag/natt denna vecka efter skolan och tryckt ner huvudet i böckerna. Men min lärare som inte har sätt det, utan ser att jag sitter i mitt hörn och jobbar för fullt med ett annat jobb han gett mig, lägger en kommentar "har du gjort frågorna jag gav dig i Måndags."
Förutom att det var min första dag i måndags på två veckor från skolan, efter San Sebastian resan eller att han gav mig minst fyra olika uppgifter den dan och alla andra lektioner jag har tänkte han inte på. Jag menar lite medlidande skulle inte sitta fel för ger ju ändå allt jag har här med två prov i morgon haft en "redovisning" och sedan saker på saker att göra. Har inte ens hunnit känt efter hur jag själv mår.
Jag har inte svårt att säga mina krav och tycken men det tog rätt hårt när läraren fråga efter det onödigaste fråga när jag ändå sitter och kämpar på lektion och istället för att säga något, höll jag mun.
Det är tyvärr stora krav på utseende, livstil, personlighet i nuet.
Är det kraven som gör människan?
Dags att gå tillbaka till böckerna nu.

New Leopad Jumpsuit

Levande outfit visning är väl en rolig ide. (Kolla videon nedan)
Detta är min första video men förhoppningsvis inte sista och hoppas även att jag kan lära mig mer.
Åsikt?

Inte ett moln.

Tjeno!
Nu har jag varit i skolan och vänt hem. Hade juh bara en lektion mellan 9-11, Svenskan var sedan inställd så då blev det lite shoppat och sedan blev det att åka hem.
Medans Susanna satt på skype och prata med mig hann jag med att plugga, träna, duscha och äta medan hon gjorde sina naglar, *hihi*  men nu ska jag fortsätta plugga.
Det är superfint väder ute idag, solen lyser förfullt och himlen är blåare än någonsin. Jag tog mig en springrunda i morse och sedan tränade jag med öppen altandörr när jag kom hem. Vill inte missa en sekund av solstrålarna så nu blir det att sätta sig ute och plugga.
Skriver eller video bloggar innan sängdags.
Hare så länge

En dag så händer det.

Hejhop.
Idag har varit en sån där dag som bara började väldigt illa men slutade kanonens. Ville bara ligga kvar i sängen men skolan väntade, när jag väl kom iväg så blev allt mycket bättre. Fixa testklippet (kolla lite längre ner) så framöver hoppas jag på lite fler videoklipp från min sida *WOHO!*. Har pluggat sen jag kom hem så nu är det bara och drömma om allt så det sitter som sten i huvudet, ska knäcka provet på Fredag. Illa nog att ett till prov dök upp nu...! Jag känner att jag inte riktigt är med på banan efter San Sebastian men vafän, får ta den tid det tar. Gör allt jag kan nu juh. Kom ut på en joggingtur mellan plugget också, det var underbart! En paus i plugget är inte fel ibland.
Men nu blir det lite sömn för min del. GÖSÖMN gött folk
XIEXIE

Åh, orkar inte!

mitt försök på videon gick, som ni kan se, Jättedåligt! får försöka mer imorgon är för trött nu efter allt plugg.

ska gosa ner mig i sängen
bjuder lite bilder på Susannas skype istället
älskar hennes effekter
Susanna i mängder
GÖSÖMN

Test video!

Nu har jag kämpat och kämpat blev ingen redigering men här bjuder jag på en video från Design lektion med Susanna.
nu ska det börjas videobloggas, tycks om det

Försöker med Video på bloggen.

Hejhop alla snopps.
Jag kämpar och kämpar men min Iphone4 men det är inte alltid lätt.. Har filmat lite lätt idag i skolan med vännerna men filma var en en sak i det stora, tydligen. Nu gav jag upp att försöka lägga upp videon från Iphonen när nästa problem kommer upp hur jag får in videon i iMovie, Suck! Hade juh tänkt mig börja videoblogga...
jag ska ge de en chans till nu kommer det en video kommer den nog upp sent eller imorogn.
XIEXIE

Första skoldagen efter San Sebastian resan

Hejhej!
Måste faktiskt säga att det är rätt hårt att komma tillbaka. Har missat rätt mycket och istället för att göra ett bra får jag stressa mig igenom allt, *tråktråk, man vill ju ändå göra ett bra jobb.*
Aja, längre rast blir det inte för mig idag så blir att börja jobba igen. . . hoppas verkligen ni har en roligare dag framför er, för mig blir det bara hem och stenplugga. *Det är synd att skolarbetet inte kan göra sig själv ibland*
xiexie

Skype time med syrran

Tjoho.
Har precis sagt hejdå till Sebben och nu försöker jag plugga lite men det går juh sådär efter att syrran ringde mig på skype, roligare att prata med henne såklart. Det är alltid bra att ta pauser från plugget också. Ska snart hoppa in i duschen och bli lite taggad för skolveckan som börjar i morgon men lite nervös är jag efter att ha missat två veckor, känns sådär... Aja, ska bringa lite glädje upp till Alta ett tag nu.
GÖSÖMN
xiexie

Facebook lära för Eva

Hejhop alla göa bloggläsare. Sitter och lär pöjkens mamma om Facebook världen. Hon sitter med ett stort leende när hon lär sig mer och mer. Hihi, jag och lillasyrran sitter och asgarvar. Det är ju så lätt för oss med det finns nybörjare på detta med. Nu ska jag och sebben åka in till öre och käka Thaimat, gögö. Xiexie

Altas utsikt

Hejhop!
Har redan hunnit tvättat 3 tvättar och ska snart ta ut 4de. Jag ska snart gå och handla lite frukost till mig och älskling som kommer hem till mig idag. Åh, det ska bli underbart att få se han. På måndag ska jag få krama alla goa i skolan också. Jag har utslag på armen och halsen gör ont men ögat känns lite bättre idag iaf.
Visst saknar jag en utsikt som denna varje morgon. I Alta gick jag förbli denna utsikt innan jobbet på H&M.
Nu blev tvätten klar och ska börja städa lite här och där och ta undan resväskan.

The hills avsnitt

http://alltomthehills.net/category/season-6.html

JEFFREY CAMPBELL SHOES

Har blivit så sjukt kär i dessa skor och om någon vet hur jag får tag på dem så håll inte k*ften om det.
snodde bilden från http://parwin.blogg.se/
En blogg jag uppskattar och kicka in på ibland.

Sängen min fick en makeover

Hejhop!
Det har blivit mycket musik inlägg men har inte haft annat för mig eftersom mitt öga har gjort så ont.
Men nu när ögondroppar och varm handduk gör att jag kan se bättre, därför har jag öppnat H&M paketet.
Min säng har blivit som ny.
Här ska jag och baby gosa hela helgen.
Jag tvättar även för fullt här hemma och har precis slängt ut hela innehållet av kylskåpet som stank, *fyfy* blir att stor handla imorgon.
Väskan är stort sätt uppackad och alla kläder som lukta rök är snart klar tvättade nu är det bara lite skor och sminket kvar i resväskan. Tänkte bjuda på en bild på lite saker jag fick med mig hem
fick även en handduk av Berras mamma som hon hade sytt mitt namn på, *så söt!*
Nu ska jag prata med baby på skype tills tvätten blir klar sedan blir sängen för mig.
Hakuna matata

Ashley Tisdale - "Crank It Up"

http://www.youtube.com/watch?v=FnSbpPXlmvo

Miley Cyrus - Party In The U.S.A.

http://www.youtube.com/watch?v=M11SvDtPBhA

Katy Perry - Teenage Dream

http://www.youtube.com/watch?v=l98tZiP8USk

jag kan blinka med ena ögat

äkligaste bilden på mig idag men är väldigt rädd för vad som har hänt mitt öga.
Ni som inte vet det kan jag inte stänga bara ena ögat så den här bilden är ett bevis på att jag kan blinka med ena, *hihi*
såhär illa är ögat nu men det dunkar fortfarande och blir stegvis värre.
Blir ingen skola för mig idag efter att jag har varit vaken hela natten för ögat skull.. Undra vad jag ska göra nu, blir nog kanske att ringa farfar om det blir jätteilla för nu börjar det kännas på andra ögat.
Tips: Klia aldrig dina ögon om det börjar klia och göra ont.
Blir nog lite mer somn .. hörs lite senare.
Ha en gögödag

Hemma i huset

Gokväll eller vad säger man när man har sovit ut hela dagen. Tänkte att jag skulle lägga upp bilder på hela resan men har faktiskt ingen ork med det just nu, så det får bli morgondagens uppgift. Igår kom jag hem från San Sebastian och det var rätt hårt att åka från 30 grader till 9 grader. Vid 04:00 kom jag hem till farmor och farfar och somna snabbt, idag flytta jag hem alla saker hem hit och har tvättat, duschat, hämtat ut packet och sedan packat upp väskan så mycket som möjligt.
Eva och jag är världens team.
Hörs imorgon nu blir det sängen för mig är helt nerslagen efter surfandet igår kommer visa er bilder på de imorgon också.
GÖSÖMN

SAN SEBASTIAN

En liten hàlsning fràn San sebastian att resan hit har gàtt bra fòrutom "folket som ska ta hand om oss...!!" Men man kan juh inte gñra mer àn att tacka folket vi svenskar bor hon, fòrklarar mer nàr jag kommer hem. Nu àr det lite shopping imorogn och sedan àker vi pà Tisdag hem mot lilla Kumla i Sverige, jag har redan bestámt mig att jag ska sova fòr en vecka framàt nàr jag kommer hem, ah beràttar ocksà mer om det nàr jag kommer hem. Nu blir det iaf sángen fòr i morgon àr det film festivalen hàr i San Sebastian och fick precis reda pà att Julia Roberts àr HÀR i stan!! Men vànnen min som jag bor hos sâger att hon kanske ska vara med och se hennes nya film och det ska juh jag med, kan juh inte missa min idol nàr vi àr hàr lixom, kànns juh sàdàr isf.

aja, màste verkligen sova nu sà hòrs snart.

HAKUNA MATATA


XIEXIE

Packad och klar

Hellojsan.
Nu sitter jag hos farmor och farfar och väntar ut tiden har mer än någonsin med mig *men jag har alltid varit dålig på att packa så, 15 kilo väger väskan nu*
Är så nervös att jag har skadat fingret, jag byter plåster som bara den här hemma hos ff.
Bilden tagen nyss på ff bäddsoffa.
ser nu på bilden att blodet ser ut som en glad/lurig smilies, *fult!*
Men men avresa från Kumla blir vid 1:30 och sedan går bussen mot Stockholm 2:25. Sen får jag väl se när jag bloggar nästa gång eftersom vi mellan landar i Barcelona tror jag för några timmar. Vet inte heller hur mycket datatid jag kommer få i Spanien så jag kan inte lova hur mycket blogg eller om det blir något bloggtid i huvudtaget men lovar full rapport när jag är tillbaka på Svensk mark igen, som kommer bli Onsdag nästa vecka
Är så sjukt taggad att få göra något för mig själv nu när alla andra i familjen åker både till Afrika, Norge och böjken som har flyttat till GBG.
Okey, känns som alla ni härliga härliga läsare känner min nervösa sida nu så ska sluta skriva nu.
GÖSÖMN
XIE XIE

Springa till bussen

Gödmorgon eller vad man nu säger när klockan är 11:00.
nu är det inte långt kvar innan jag ska till Spanien, 02:25 börjar bussen åka från Resecentrum i Örebro och sedan flyg från Stockholm. Men just nu ska jag springa iväg till bussen som går 11:10 och sedan käka lite i skolan innan lektionerna börjar.
Så sjukt nervös för Spanien men jag vet att Berra kommer ta god hand om lilla mig när jag kommer till henne.
Ha en superdag bästa läsare

Svenska hollywoodfruar - The best of (COCOBOI.SE)

Jag har så himla ångest från i fredags så vad är inte bättre än en rejäl joggingtur.
Haha sitter och asgarvar till dessa länkar (kolla längre ner på sidan), kanske överdriver dem men poängen kommer iaf fram tycker jag.
Nu ska jag dricka asmycket vatten och sedan stretcha lite.
Jag har lite ångest från i fredags så vad är inte bättre än en rejäl joggingtur och lite skratt på de.
jag just nu som sitter och asgarvar åt dessa youtube klipp. Kanske är det jag som har dålig humor men erkänn att det är lite likt.
http://www.youtube.com/watch?v=LrBeBYQTSfo&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=P6hxdgmndag&feature=related
XIE XIE

Ut och spring med er

Nu blir det att gå ut och springa orkar inte sitta inne när det är såhär fint väder ute. Är även så sjukt nervös för morgondagen för då börjar resan till Spaninen.
Jag just nu. Redo för att springa
Du håller väl igång.
Ses snart

Sköntskönt

Nu börjar skolhemsidan få sin form. Riktigt skönt att sitta och vänta på bussen klockan ett på dagen istället för fyra

13 September 2010

Hejhop!
Måndag igen och det är bara jag och två till i stora grafsalen. Känns som dehär kommer bli en seg graf lektion...
Låter som att vi kommer få sluta tidigt på läraren det går inte så bra att ha lektion på 3 elever så förstår varför.
Så blir väl hemfärd snart
XIE XIE

Utgången i Fredags

Nu har jag lämnat av Sebben får några timmar sig och nu ringde han och sa att det bara är bussen hem kvar.
Är så nervös för Spanien resan nu, vart ska jag ta vägen hihi
Aja, nu blir det bildvisning från i Fredags
Taggade tjejer på bussen påväg in till Öre
Kvällen börja hos Mook med thaimiddag med alla trevliga.
Innan utgången blev det lite av allt bilder som jag tänkte bjuda på också
Det fanns kärlek i rummet
och någon fick hicka *hihi*
Gögö drickar
isbiten rullar
Byte av kläder blev det också för mig iaf men lockarna i håret försvann.
Första utgången för dessa brudar. *STRÖMPIS*
Dansgolvet
Matdags
till sist kom vi till FRIMIS med lite mer dans
Men det blev inte länge *hihi, eller vad säger du Mook*'
GÖNATT
XIEXIE

Kan det bli bättre

Godmorgon eller vad säger man när man egentligen vill krypa ner i sängen och gosa med böjken efter en festade kväll igår.
Ehlin 18 år bilden tagen den 9de när Mook blev 20 år .. grattis mina små damer.
Igår blev det utgång men tänkte lägga upp bilder på hela kvällen lite senare vill tillbringa så mycket tid som möjligt med baby när han är här. För snart åker jag till spanien och då blir det två veckor utan min kärlek.
Idag hämta vi ut sebbens telefon på elgiganten, *blev en HTC* nu har vi båda nya telefoner göttgött och ringer även grattis till varann lovelove.
Blev saigon lunch idag, *de älskar vi ju.*
Nu blir det att hjälpa Sebben med telefon men just nu väntar vi på uppladdningen för tre timmar framöver.
Idag blev det HTC, saigon och ikväll gömat hos Sebbens föräldrar kan det bli bättre?
XIE XIE

Skype stund med Susanna

Hejhop bloggen.
Vet att jag inte har skrivit något på hela dagen men skolan och städning här hemma har verkligen tagit all tid idag. I morgon blir det utgång för mina två nya 18 åringarna Susanna och Ehlin, göttgött. Susanna hade lite nerver tror jag så vi pratade länge på skype och testa och fixa för imorgon men nu har vi nog bestämt oss. hehe, men det får ni vänta med till i morgon.
GRATTIS TILL MIN ANDRA LILLA TJEJ MOOK SOM FYLLER SYSTEMÅR, 20år. Skulle lägga upp en bild på henne om jag inte var så trött och bara ville gå och lägga mig.
GÖSÖMN
XIE XIE

PAKET

Mitt i tvätt och städningen så fick jag lite släktbesök.
Kan väl inte säga mer än super tack, perfekt klänning till utgången på Fredag.
Nu ska jag sätta på en till tvätt innan jag går och lägger mig *Är det någon som har koll på om man ska tvätta helt nya påslakan innan man börjar använd dem? .. Tror jag gör det iaf.*
GÖSÖMN

Ehlin 18 år

Nu är min lilla tjej hela 18 år, tyvärr ligger hon hemma och är sjuk och vi saknar henne jättemycket.
Men stort GRATTIS till Ehlin
hihi Ehlin älskar dig på bild
Nu är det städning/tvättning på g här hemma. *Kämpa*
kramiis

sushi time

Tjoho bloggen och söta bloggläsare *ja jag vet att du är söt, läskigt eller hur*
Kom hem för ett himla tag sedan och jag har försökt och försökt och försökt att föra över bilderna från sushi stunden jag och Susanna hade i dag och nu tillslut löste jag problemet hihi och nu är klockan 1:06 *värt! .. tänkt vad jag kämpar för mina läsare så det ska se mina bilder*
ajja, här är lite bilder från sushi ätningen iaf
Susanna älskart  .. sushi!
Men jag var ingen favorit av det ... *jag försöker njuta*
Tänkte bara meddela också att jag håller på att fixa bloggen om ni tycker det ser lite rörigt ut så jobbar jag hårt med problemet.
men nu är det faktiskt dags att lägga sig bussen går 8:50 imorgon bitti *kämpat*
GÖSÖMN
XIE XIE

7 September 2010

Gomorgon  härligheter.
Idag vakna jag och kände mig bättre men inte vädret utanför. Bussen går 11:10 så ska träna, duscha och vakna till lite för sedan är det skola som gäller.
Nu är det inte långt kvar innan jag sitter i Spanien men min vän Berra. Börjar sakna tjejen lite.
Neh, nu ska jag upp och hoppa från sängen, annars kommer jag aldrig upp.
Ha en bra dag
XIE XIE

2 timmar tågresa

Nu är jag äntligen hemma och ska bara lägga mig i sängen skriver mer i morgon .. ser även hemsk ut så bjuder inte på en bild nu heller, hehe. kan bjuda på extra många imorgon.
sitter och pratar med syrran på skype nu och det är juh alltid lika trevligt att höra hur hon har det uppe i Alta. kommentaren är "KALLT!" hehe
hitta några roliga bloggare påväg hem
http://loweo.blogg.se
http://hannamw.bubbleroom.se
http://ellenclaesson.streetstyle46.se
http://angelicablick.se
http://lisaplace.devote.se
gösömn
XIE XIE

Snodde sebbens dator

Nu kan en bild komma upp också, gött.


En bild från väntan på en buss som aldrig kom, jorå tillslut så. men kommer verkligen ihåg den här dagen för vi skulle hem till efter marieberg för att folket skulle komma över till mig... för grill och mys.. hihi det var när vi slutade skolan.

XIE XIE

6 september 2010

Hejhop. Nu blir det att packa ihop väskan och förbereda för hemfärd. Känns som det är många sjuka där hemma men efter 5 koppar te är jag på bena igen. Tänkte bjuda på några bilder när jag kommer hem efter som jag inte kommer på hur man lägger upp på telefon. Skriver ett inlägg när jag sitter på tåget påväg hem. Hare

Mobilblogg

Godmorgon bloggen och alla bloggläsare. Sjukan har slagit mig lite idag tyvärr, men ska iaf försöka komma hem från GBG idag. Sitter och pratar med Susanna i andra telefon men nu ska vi lägga på så hon kommer iväg till skolan, hon ska då inte protestera mot busskorten, hihi. Nu ska jag sätta på te för min hals och sedan försöka vakna lite. Segt att jag inte kommit på hur jag lägger upp en bild än, är det jag som är knäpp så säg till, hihi. Hare gött XIE XIE

Söndag 5 september i GBG

Gömorgon solstrålar. Jag har fortfarande inte kommit på hur man läger upp en bild på bloggen, men det kommer väl, hihi. Idag är det ju strålande väder. Undra vad för äventyr det blir idag. Jeje, nu ska jag upp och fixas och sedan ut. Hörs lite senare. XIExie

Första mobil inlägget

Hejsan. Nu är jag igång med nya iphone 4 eller som pappi min säger "ii ... fååån fyyra" *älskare* Känns som lite mer arbete med ett inlägg på mobilen eftersom jag är lite seg på att skriva och felskrivning tycker ju vi inte om... Men men nytt nummer är det ju nu också men det blir nog Spanien med gammla mobilen och nummret först sen blir det att skicka ut nya nummret till folket, håll ut gött folk. Jao, det blev mitt första inlägg. XIE XIE

IPHONE 4

Gomorgon allihop!
Tänkte börja dagen med att vissa er vad jag hämtade ut. (trummor)
Dammer och herrar, ungdomar och barn det var en ... IPHONE 4 (kolla bilden nedan)

*Älskar handväske gissningen hihi, kommer göra min dag*
Happy tjej, och idag blir det att åka till Sebben i gbg. Ännu mer happy!
Jupp, men nu är det skola som gäller och sedan hem och packa det sista och börja åka bil mot hjärtat.
XIE XIE

Gissa vad som kom idag?

Blev så förvånad över att den kom tidigare än planerat men man kan juh inget annat än tacka så mycket.
gissa vad jag hämtade ut idag?
skriv alternativ på kommentar så får vi se vem som har rätt?
* något alla har av något slag.. iaf ungdomar neh fän alla har det!
* något man kan använda, inte som kläder men på ett annat sätt *vad lätt jag gör det för er*
* just denna har du "hela världen" i din hand.
vad är det första som kommer upp i ditt huvud efter mina tre ledtrådar?
(lägger upp bilder på *hmhmm* imorgon när du fått chansen lite)
gösömn allihopa
XIE XIE

Stan med Susanna

Efter en lång dag i skolan sprang jag och Susanna till stan, såklart. *Blir mycket shopping nu när ingen är här hemma hos mig.*
Linne från H&M, perfekt till Spanien om två veckor för där är det varmt. *tjejen som börjat älska svart/vit.*
Två saker som är inslagna som ni kommer få veta vad det är framöver, *hihi*
Kicks produkter jag älskar till min hy. *kanske något för Erika, pappi?*
XIE XIE

2 September 2010

Godmorgon finfina bloggläsare.
Jag har sovit i huset med mycket historia. (hos farmor och farfar) *och de jag menar med historia är att min farfar har ritat helt själv och byggt huset med lite hjälp såklart*
Jag är taggad för multimedia idag och jag lite nervös också eftersom att jag vet att jag slutade väldigt långt ifrån målet som var förra året. *inte okey!*
Neh, nu ska jag springa till bussen eller rättare sagt smyga eftersom det är en halvtimme kvar innan bussen går och bussen ligger bara gatan över mig *hihi, eller egentligen ska jag åka bil med farfar eftersom han är så snäll och kör mig till bussen* .. *det är skönt kan man juh säga*
Ha en bra dag allihop
XIE XIE

JYSK shopping med Eva

Tjo!
Nu är jag hemma igen och sängen ska förnyas lite här och hemma hos baby.
Det är alltid lika kul att shoppa med Eva med hennes grymt härliga tur och glömska humör *hihi, ibland behöver man ett gött skratt och Eva har inga problem att bjuda på det* tack för en härlig dag med shopping.
Fick även Zebra påslakan som jag bytte till från ellos *tusen tack Eva*
Nu ska jag packa skolväskan och sedan springa över till farmor och farfar och sova. *Ibland vill man bara inte vara själv*
XIE XIE

1 September 2010

Hejhop!
Har precis kommit hem från skolan som var väldigt lugn och skön idag.
Nu väntar jag in Eva som ska ringa efter jobbet och sedan ska vi åka in till stan och köpa saker till hjärtats nya lägenhet.
Blev en sådan bild på kläderna idag *hoppas den duger*
snodde babys tröja från H&M och sedan ett par strumpbyxor med ett par avklippta tajts på det.
Blir lite packning nu innan vi åker för i natt vill jag inte sova ensam så ska tillbringa lite tid med min farfar och farmor hihi.
Tänkte bara meddela för er som är intresserade av olika tävlingar så fick jag ett så fint meddelade av en tjej som heter Millah som skriver att hon har mycket tävlingar på sin blogg.
Länk till tävlingarna: http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html
XIE XIE

RSS 2.0