P-STAVEN är borta!

Nu ligger framför TVen och vilar. Det är så skönt att ha tagit ut skitpinnen från armen och jag får ligga hur länge som helst eftersom i morgon är det studiedag i skolan.
(tack Ehlin för att du följde med)
hörs när vi hörs säger jag nu eftersom min arm värker och jag vill bara ligga.
Xiexie

Dagens köp

Hejhop.
Nu är jag hemma igen och nya behov blev inköpt idag. C-vitamin för att orka träna nu i vinter, hand -och läppkräm, tandvård.
XIEXIE

Dagens mat

Perfekt morgon om jag säger det själv. Nu sitter jag tillbaka i skolan efter fyra veckor. Känns superskönt att skratta med tjejerna. Xiexie

TOP MODEL

Nu är träningen klar. Sitter nu tryckt framför tv, vem åker? det får jag svar på snart sedan blir det sängen på en gång eftersom det är en ny dag i morgon och skola för mig.
GÖNATT PÅ ER
XIEXIE

DAGENS TRÄNING

Ny vecka och jag kämpar med träningen (du också hoppas jag). Ska iväg nu och svettas lite, blir nog att springa lite, mage och rygg.
Vad är det roligaste att träna för dig?
bild från första advent igår.

TOP 3 ÖNSKELISTA

1. Jeffrey Campbell Danmark - BLACK
2. Sequin Vivienne dress.
3. Reetone - svarta
Hur skulle din top tre lista se ut?

ÄR DET SÄKERT?

Nu har jag äntligen hittat en sida som säljer skorna jag har blivit så kär i.. men frågan är om den är säker?
http://www.singer22.com

DET ÄR MÅNDAG

Goddagens.
Solen skiner utanför fönstret och lukten av kaffe sprider sig i huset från köket där pappa sitter och läser morgon tidningen. Syrran ligger fortfarande o sover och jag ligger halvvaken i sängen. Det är morgon hemma hos mig.
Saknar redan gubben. Det var tomt att sova själv efter att tillbringat tre veckor i 18 kvadrats lägenheten i hans säng. (när vi var på liseberg)
XIEXIE

JEFFREY CAMPBELL DENMARK SHOE

På önskelistan. Ojojoj, vad fina! *skor för livet*
men är det möjligt att hitta i 36or? *skriv en rad om du hittar i 36er*

FÖRSTA ADVENT

Min dag började med hotel frukost i gbg med Sebben och hans familj *supergött* och nu sitter jag framför TVn hemma i Kumla och pratar med pappa. Det är jätteskönt att se han igen. Ett och ett halvt år har gått nu sedan han lämnade huset för att jobba i Afrika, vill bara sitta och suga in allt nu så tror inte jag skriver mer idag utan önskar er alla riktigt fin första advent kväll för i år och så bjuder jag på gårdagens Lisebergs lampor.

snart kommer syrran hem också så idag på första advent samlas hela familjen Sandberg igen.
XIEXIE

Påväg hem till Kumla.

Hej första advent. Nu sitter jag i bilen påväg hemåt, måste säga att det känns tomt utan baby men vi ses ju snart igen och då kommer vi vara påväg till Afrika. Lägger upp lite bilder från Liseberg igår (jättefint). Nu ska jag sova tills bilen stannar utanför huset. Ses snart C=

FICK FÖR MYCKET UPPMÄRKSAMHET?

Fick LANVIN hjärta H&M mer uppmärksamhet än vad de förtjänade?
frågan slog mig men efter hysterin om 10 minuters utförsäljning på hemsidan och sedan sitter kläderna inte alls som sin tänke, börjar man väl undra om vi alla blev lite för hysteriska om plaggen.
Vad säger du mer uppmärksamhet än vad det skulle ha haft?
(många har tjänat på dessa kläder iaf köpte plagg från hemsidan och sedan sålde plaggen dyrare på blocket. neh, det känns juh ovärt!)
Egentligen har jag inget att säga om plaggen eftersom jag bara ser bilderna och sett reklamen på TVn, men något säger mig att jag gjorde rätt att inte skicka hem den gula klänningen jag blev kär på hemsidan.
XIEXIE

TVÄTTSTUGAN

Idag blev alla kläder rena och torra, vi hade nämligen tvätt tid klockan 6-8. Har börjat packa min resväska, för i morgon bär det av hemåt, lite tråkigt men ska bli skönt att få se och krama om pappi där hemma.
blir lite plugg nu och sedan fixas till ikväll när vi ska åka till liseberg och se all juluppsättning.
julgranen i hörnet på bilden ser vi från Sebbens lägenhet. jag kan vara undra hur det har fått dit lamporna.
Men resten av liseberg ska lysa såhär också så frågan är vem som har ork att sätta upp detta varje år. Fint ska det bli och se iaf.
XIEXIE

PIPPI LÅNGSTUMP

Det är våran pippis 65 års-dag.
STORT GRATTIS.
XIEXIE

Gårdagens träning

Igår tränade jag ben och det känns idag kan jag juh säga, men det är bra eftersom det var min sista träning på gbg gymmet för på söndag åker jag hem och ska få igång tjejerna lite där hemma, hehe. Sebbens pappa gjorde oss sällskap på träningspasset men gick ganska fort till lägenheten igen ... Nu blir det lite plugg för dagen och sedan lunch med baby.
Vad gör ni?
XIEXIE

ONSDAGS MAT

mycket färg på maten, det tycker vi om med en liten ny test som jag fick av syrran. vi tillsatte kokosmjölk, det blev sådär måste jag säga men det var nyttigt så det kunde man nöja sig av.
xiexie

RIHANNA VAR GRYMT FIN PÅ GALAN

American Music Awards
xiexie

DAGENS TRÄNING

Nu är det snart slut på mina fem veckors träning, men tror inte jag kommer sluta med träningen för det eftersom det bara var mitt första mål.
Idag fick armarna jobba hårt, kändes skönt.
mina armar just nu. Ska äta och lyssna på avslappningsband för att sedan sova gött. Lägger upp dagens mat om en liten stund innan jag somnar så får ni se min nya ide som jag blev inspirerad av syrran.
xiexie

Allt står i kaos

Sitter och pluggar för att få en ledig helg plugget handlar just nu om universum, det är så svårt att förstå att vi är en liten fjärt i den stora bilden.

(visste du att polstjärnan är uppbyggd av fler stjärnor.)
Behöver göra massor av arbete och samtidigt står disken, dam på golvet och tvättkorgen fulls för varje dag. Får nog ta en dag för lägenheten i morgon.
XIEXIE

LAVIN <3 H&M

Vilken hysterik det har varit med dessa kläder från LANVIN<3H&M.
Vad tycker folket om dessa kläder och situation?
Själv älskar jag vissa plagg ner än andra men skulle nog inte vilja kriga för dem och veta att många andra har samma sak, då säger jag varsågod och så går jag till en annan affär.
OUTSOLD stod det på allt på hemsidan och inte mer med det så har jag hört från en källa att det tog inte mer än 10 minuter innan alla damkläder var just "outsold", är det inte otroligt?
XIEXIE

Kom tillbaka till banan

Har varit lite sjuk och dålig för träning nu ett tag men idag ska jag försöka komma iväg till gymmet. Vad ska du göra en kväll som denna? Sitter själv och njuter till mina favorit mackor (guacamole!)
Bilden är från gårdagens mat efter att Sebben hade tagit sprutorna.
XIEXIE

SPRUTA

Hejhej.
Blusen är på och nu ska jag och baby åka in till 5an och ta sprutor, ah, iaf Sebben ska det. Jag ska bara se på. Vad gör ni en måndag som denna?
Hörs senare om inte jobbet tar över tiden.
XIEXIE

EN SÅ KALLAD PLUGGAR DAG

Hej folket.
Just nu sitter jag och pluggar lite för sådant som ska vara klart tills jag kommer tillbaka till skolan. Hittar du på? Blir antingen en bio kväll för oss eller bara en sådan dag där man samlar ihop krafter för en ny vecka och min sista i GBG för denna gång. Det kommer bli jobbigt att lämna baby men snart sitter vi och njuter under Afrikas sol.
XIEIXE

RESTER

Igår hade vi lite mys med tacos framför TVen. *riktigt fint/GÖTT*
Idag blev lunchen lite rester och nu funderar vi på vad vi ska äta till kvällen?
XIEXIE

PAPPA ÄR I KUMLA

Kan inte förstå att pappi sitter i lilla Kumla nu och är hemma från Afrika efter ett och ett halvt år utan han. snart får jag även krama om honom för jag kommer juh hem nästa helg.
I Onsdags klockan kvart över 11 landade han på svensk mark och syrran stod och vänta på honom. Det känns skönt att familjen snart är samlad igen.
XIEXIE

GÅRDAGENS MAT

Maten blev väldigt lyckad igår. Super gött, iden kom från mitt huvud.
blir det tacos kväll idag?
XIEXIE

DAGENS TRÄNING

Idag svettades jag i gymmet med att springa på bandet i en timme. 10 minuter vila 1 minut och så vidare tills det gick en timme.
nu har jag duschat och håller nu på med maten, gissa vad det blir. Testar faktiskt ett nytt recept. (då hoppas vi att baby kommer gilla det hihi). Lägger upp bilder på maten senare, ska kolla hur det går med potatisen nu.

SVAR PÅ TAL

chrissie:

"Jag måste också börja träna, jag är så dålig på de! Vill vekligen men kommer aldrig iväg!

Har dunågot tips på hur man kan göra för att peppa sej själv?"




Jag är ny på detta med träning men jag har verkligen sett resultat och har gått igenom dessa områden som man går igenom första gångerna på gymmet

Frågan är riktigt bra och jag vill verkligen svara med alla mina tips jag ha hittat nu lite in i träningens gång men jag har motgångar fortfarande. men

tänkte börja med att ge tre bra tips enligt mig och sedan med tidens gång kommer jag komma fram till fler tips.

 

TIPS 1 HITTA DIN TIDZON.

Vissa älskar och träna på morgonen och andra kvällen/natten. Jag personl

gen är en lite av båda delarna. När jag är hemma älskar jag att vakna innan skolan och ta en joggingtur men här i gbg när jag inte har skolan att tänka

och går efter eget schema är det skönt att skjuta upp det till eftermiddag kväll.

 

TIPS 2 INGA URSÄKTER.

* Som ordspråket säger "det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder" och

som har sådan tur att vi kan gå in och träna i gymmet ska inte klaga.

 

* Det är inte lätt och träna och det ska alla ha koll på. Ingen på gymmet tänker att det är lätt utan att det vill bli starkare och bättre. För dig som

går till gymmet första gången (alla på gymmet har också haft sin första gå där) , det är inte lätt men alla gläds åt känslan efteråt.

 

TIPS 3 SÄTT MÅL.

Det behöver inte vara världens största men se en bild på vad du vill uppnå och sedan små mål på vägen.

LYCKA TILL

WE LOVE BROWN!

Klicka på bilden och få chansen att hålla dig brun året runt.

DAGENS TRÄNING

I onsdags träna jag armar men tyvärr träna jag inte utan stretchade lite istället för jag hade lite ont i halsen och idag har jag redan druckit tre muggar te och har fortfarande ont. vet inte om jag kommer gå till gymmet idag men ska känna efter lite senare.
XIEXIE

DAGENS MAT

köttfärs med massor av grönsaker.
XIEXIE

LAGAR MAT

Tjoho.
fisken/grönsakerna är i ungnen och på spisen så kokar potatisen!
överraskning till baby ;)
XIEXIE

håller det enkelt.

Hejhej bloggen.
Idag har jag pluggat förfullt och även hunnit handla. Nu ska jag ta en liten pause och sedan göra någon korsord till för att sedan jobba vidare på projektarbetet, mycket plugg idag. (men sådana dagar är bra att ha ibland.) vad gör allt annat folk denna dag?
Älskar denna klänning känner du någon eller kanske du själv vet vart man kan hitta en sådan så får du inte glömma att skriva en rad.
XIEXIE

DAGENS TRÄNING

Idag träna jag ben. Kändes lätt för ben idag med. (lättare och lättare för varje dag tycker jag) nu blir det hop i säng skriver mer i morgon. eftersom inte mycket har hänt här hemma.
NATTI bloggen.

Nu är det gjort

Tjoohoo.
Idag har jag bäddat om, diskat, städat förfullt och nu planerar jag att gå o handla och göra lite mat om en timme. Nu ska jag plugga lite och sedan tagga för träning (blir ben idag). Hoppas allt är bra hos dig och att du tränar hårt. ge inte upp träningen bara för snön är påväg, det är juh därför vi har gym gött folk
XIEXIE

DAGENS TRÄNING

Idag tränade jag uppvärmning 10 minuter sedan rygg, mage och bröst och sedan sprang jag ner 10 minuter. Känner mig faktiskt starkare och kunde öka på både farten när jag sprang till vikterna på maskinerna.
Tips: när du tränar bröst tänk på att köra lätt och många gånger för att få långa och smala muskler. (vi vill ju inte ha häng tuttar i förtid.)
GÖSÖMN

DAGENS MAT

Nu blir det te framför kanal 3.

Dålig uppdatering för idag.

Hejhop.
Nu har det gått hela dagen och jag har inte viljat annat än att skriva en rad men tyvärr tog praktikjobbet mer tid än vad jag trodde, men nu är jag stort sätt klar och har även hunnit tränat.

Findus gjorde oss den äran

Idag åt vi
gött gött efter en heldag med fix och trix (tvätt och städ) här hemma kunde vi inte låta bli att njua av denna färdig lagade maten.
Handlade även nytt te, undra om det är gött?
XIEXIE

FARS DAG I STOR ÄRA.

Ringde precis pappa och grattade han. Kommer ju vara hemma när jag kommer hem till Kumla igen *wiihii!* Han landar i hemmet på Onsdag och sedan kommer jag hem helgen efter.
XIEXIE

VINTERSKOR FRÅN EUROSKO

Jupp, igår hittade jag mina vinterskor och jag bara älskar dem. (bildvisning neråt)
Nu är jag redo för vintern.
XIEXIE

IDAG BÖRJA DAGEN TIDIGT

Hejhop
Idag gick folket upp klockan kvart i 6 för att gå ner och sätta in tvätt till 6. (ojoj, trötta var vi)
Men nu är det super skönt att fått det gjort.
efter lite plugg blir det att gå och handla lite.
XIE XIE

IBLAND FÅR MAN UNNA SIG.

Idag blev det pause från träningen för mig istället åkte jag och baby in till Nordstan och träffa min syster som hade lämna över min plånbok jag glömde hemma i Kumla. Vi åkte även in för att hitta mig ett par vinterskor så jag överlever den, en matbit blev det också.
Kanske inte världens nyttigaste eller i närheten av nyttigt men ibland måste man unna sig. (åt juh faktiskt inte popcorna igår som Sebben satt smaska på)
XIEXIE

DAGENS TRÄNING

SPINNING I STOR ÄRA!



Jag har så sjukt svårt för att sitta på en spinning cykel, du kan inte ana. (röven svinder på mig jämt!) En annan sak jag har svårt för är att ta i tills jag svettas så det syns men idag så tog jag i till hundra och svettet rann på mig. (inte jättemycket eftersom jag fortfarande är lite blyg)
jupp, jupp det var dagens träning och nu ska jag försöka få tag i syrran min där hemma i Kumla som inte har någon mobiltelefon, hur ska de gå? (när inte kvinnan kan hålla sig hemma ibland.
nu ska mat lagas och ätas. skriver jag inget mer idag så önskar jag er alla en härlig fredagkväll.
XIEXIE

FACE

Blev väldigt lätt smink för mig idag med i.d. bareMinerals, ögonbryn, eyeliner, rouge och mascara.

hög tofs då o då och även pilla inte för mycket på ansiktet det gör det frächare och du kan skippa utslag.
just make it work girl.

PÅ TALLRIKEN!

Lunchen blev jättegod.

Lunchen innehöll Ris med kyckling, purjolök, bambuskott, kokosmjölk i en wok och sedan riven morot och ananasbitar.

Kanon mat enligt mig och Sebben. Men nu funderar jag på vad som ska göras till kvällen. funderar på lax men vad?
Lax och vad? några idéer

DAGENS TRÄNING 22

Idag träna jag armar. Blev uppvärmning 10 minuter, armar fram/bak eller vad Sebbe säger (biceps/triceps) sedan blev det mage och sist sprang jag ner 10 minuter.



Nu har snart en vecka gått på denna vecka med gymmet och jag börjar känna mig mer och mer säker på vad som gäller där inne.
Nu blir det en massage av baby tills jag somnar, hihi
Nattinatt

KVÄLLSMAT

Kvälls maten innehöll varma mackor. (inte jättebra mat men var för trött för att tänka annat så blir att lägga sig på en gång.)
Mackorna innehöll tomat, lök, spenatblad och tomatsås.. skippa smöret/osten och använd inte vit bröd så blir det lite nyttigare iaf.

Råttan i osten eller osten på råttan?

Nu börjar jag känna mig klar med min lilla råtta och ost bit. Jag bjuder såklart på resultatet av av en hel dags arbete. (Nästan en heldag iaf.)
närbild på de ska vara, så du kan kritisera på nära håll, hihi.
Jupp, nu blir det att dra på sig sportBHn för det är dags för att svettas.

FRUKOST

Tjoo
Nu är det snart lunch och jag ska värma upp lite rester från igår. Min frukost såg ut såhär, se bilden.
äpple, mandarin och te. (i bakrunden kan du även se mitt jobb för tre veckor fram, det är många korsord att fixa)
XIEXIE

DAGENS TRÄNING

Dagens träning innehöll 10 minuters uppvärmning på löpbandet, BEN/baksida, framsida, VADER, RYGG och sist varvade jag ner med 10 minuters rask fart och stegvis (varannan minut) minskade i fart.
Måste säga att det börjar kännas lättare att gå till gymmet nu efter att ha haft många motgångar. (så tänk på det du också att det blir lättare att ta för sig på gymmet om du går dit regelbundet och även lär dig maskinerna.)
KÄMPA KÄMPA!
Natti

DAGENS MAT

Handlat till klar middag.
LITE OTYDLIG TEXT men det fanns bara nyttigheter på bänken. Köpte även kyckling och lax till mitt nyttiga bord. köpte även mjukost, nötter och bröd men det räknar jag med att Sebben äter upp själv.
Efter träningen lagade jag ris med kycklingwok som innehöll lök, paprika och spenatblad. Det blev gött tyckte både Sebben och jag.
hihi nu blir det att dricka upp TEt i handen och krypa ner till sängs.
Natti

NYTTIGT!

Tjenixen.
Nu har jag jobbat tillräckligt (9 timmar) och jag ska skriva en lista för mat efter att ha slängt ut allt från Sebbens kylskåp. (måste tänka nyttigt!)
Så vad gör alla andra människor utanför denna 18 kvadrats lägenhet? För min del nu är det handling och träning som gäller.
Hörs om en stund

BODY SHOP LOVER!

Hejhop.
Nu har jag jobbat vid datorn sedan klockan 7 och har precis tagit lunch pause med baby, men nu sitter han säkert på lektionen igen om inte han håller på att cykla dit fortfarande.
Skulle seriöst kunna köpa varenda liten sak på "the body shop" . Blir helt enkelt förälskad i varje produkt jag tar hem där ifrån.
Nu ska jag gå tillbaka till korsorden.
XIEXIE

TRÄNING I HASTIGHET!

Nu är jag tillbaka i lägenheten och ätit gött. Idag blev det JOGGA 20minuter uppvärmning, MAGE/RYGG tre varv och sedan springa ner 20 minuter. Mycket gjort idag också med korsorden jag håller på att fixa till en kund. Nu ska jag ta av mig min "all in one" dress och hoppa i sovdressen (hihi) och sedan sova.
GÖNATT

TRÄNING!

Nu har jag jobbat sedan klockan nio vid datorn men en timmas lunch och det är dags att gå ner och träna med hjärtat som precis kommit hem från skolan. Han ska plugga det sista och jag ska skicka ett sista mail för idag. Ska bli super skönt att få röra sig/svettas lite nu efter 8 timmars hårt arbete vid datorn.

Praktik dag 2

Godmorgon.
Resten av kvällen när pajen var i ugnen så målade vi lite vad dessa två åren har varit. Ni förstår väl säkert ingenting av tavlan men det behövs inte jag och baby förstår, och det är de som räknas.
Tavlan hihi
Efter att pajen och tavlan blev kvar så satte vi på lejonkungen 1 som även förde oss samman från början, för två är sedan.
Idag börjar riktiga arbetet med praktiken. Jag ska skicka lite mail och sedan jobba hårt framför datorn i 8 timmar. Igår på tåget jobbade jag i två timmar så nu blir det att jobba hela 8 timmar med en pause. skönt att inte åka någonstans nu när det är stort sätt snöstorm utanför fönstret.
ses snare

2 år med baby och 3 veckor i Göteborg.

För en timme sedan satt jag på tåget med en yoggi som syrran packa ner åt mig..
och för en liten stund sedan satt jag och baby på bussen påväg hem till hans lägenhet och rosen höll jag hårt i handen.
och nu lagar vi våran favoritmat, TACOPAJ! (ser skumt ut på bilden, hihi men det smackar asbra.)
Nu väntar en underbar kväll med baby. skriver inge mer idag eftersom det är min och babys dag.
ha en underbar Måndag damer och herrar hihi

PÅVÄG.

Nu är det två timma kvar tills jag är framme i Göteborg, stannar precis till i Skövde. Jag insåg precis att jag glömt plånboken hemma så får klara mig på kontanter till helgen, men det fick jag gott om från bäste farfar. Nu är bara frågan hur jag kommer av tåget med två stora väskor och en resväska på minst 20kg, syrran hjälpte mig på, Hehe. Hörs om en stund.

2 ÅR MED BABY!

Om en timme väntar 2 timmars tågresa men det är det värt. nu har jag stängt väskan så nu får jag bara inte öppna den innan jag kommer fram till gbg.
Nu blir det lite mys framför TV innan det är dags att åka ska packa ner datorn nu också så höres när jag kommer fram till gbg om jag inte hinner mobil blogga på tåget.
Firar även 2 år med älsklingen idag det ska bli super mysigt att få träffa han. Grattis till oss.
Hare

LITE FRÅN STOCKHOLMS SHOPPING!

Mask/svart o guld - H&M.. Rosett brosch - MONKI.. Små väskor/plånböcker - GINA
Linne - TOPSHOP ..                                       Leggings tights - H&M
Även denna härlighet från H&M kom med.
Sedan lite underkläder som jag tänkte visa någon annan dag sedan var det nog inge mer som jag kommer ihåg.

KLAR PACKAD!

Nu har jag fyllt varje litet område på resväskan. Ska krypa ner i sängen efter en kopp te framför TV med syrran, kommer inte se henne på tre veckor om inte mer eftersom hon åker tillbaka till Norge för att hämta hem lite mer saker. Pappi kommer juh vara hemma då när jag är tillbaka, wihi! då kanske man får ta det där körkortet någon gång!

Jeje, bjuder på söta Ehlin från hippie utgången visst är hon go när ho sjunger för sig själv, hihi!
kommer sakna dig tjejen, kommer även sakna alla mina andra småtjejer men är snart tillbaka.

NYTT I SMINK/HÅR/HUDVÄSAN

FRÅN BODYSHOP
FRÅN KICKS
Tänkte att ni skulle få se en test på "i.d. bareMinerals"
FÖRE
EFTER
kanske inte gjort jätte noga men skulle bara visa skillnaden, hoppas ni också kan se det.
NU SKA JAG BÖRJA PACKA TILL IMORGON och tre veckor fram.
Visar dagens outfit när jag är klar.

MARIEBERG

Tjosan
Det blev träning för min del iaf. Har man kommit i rutin med träning är det svårt att sluta tycker jag. 30 minuter jogging, mage och armar.
Just nu kom jag precis hem från MARIEBERG GALLERIA efter en kort shoppingrunda med syrran, blev lite från KICKS och BODYSHOP som behövdes förnyas lite för att klara tre veckor i GBG. Visar bilder på det efter att jag kommit hem från lite mat hos släkten. ska gå i skorna nu hare bra så länge.

SÖNDAG - träningsledigt.

Godmorgon solstrålar eftersom det är viktigt för kroppen att vila lite från träningen har jag valt att söndagar får bli min vilodag, för då laddar man batteriet för en ny vecka samtidigt. (men maten tar man aldrig pause ifrån så det är bara och slänga ut godis posen! och även tanken till att gå att köpa!)
Ska ligga kvar i sängen en stund till och bläddra i min tidning, *färga håret nästa?*
XIEXIE

MYS/FILMKVÄLL MED SYRRAN.

Godkväll folket.
Jag sitter och kollar på "Toy story 2" med syrran väntan på "I hennes skor" ska börja. Vi har redan hunnit kolla på grown ups. Denna dag blev min och syrrans, sådana dagar behövs ibland och jag har även börjat packa resväskan för tre veckors praktik i Göteborg.
XIEXIE

BACK TO AFRO!

Jupp, klippt blev det. Kort utan plattång men afrot är iaf tillbaka.
XIEXIE

KLIPPAS!

Hejhop.
Nu har jag skrubbats från topp till tå och har nu håret kvar.
Ska klippa bort alla raka hårstrån från rak-permanenten och hoppas på att jag kan hålla mig undan från plattången ett tag.
Ses om ett tag

NYTTIGA SIDAN!

Eftersom jag har börjat träna så hårt och vill uppnå bästa resultat måste jag vända mina matvanor också. Sätt regler och följ de punkt och prickat. Eftersom jag kan ha svårt att skapa inspiration ibland med maten så väljer jag att klicka in på olika bloggar som skriver mycket om matvanor, men en tjej som bloggar om mat är " http://filibabba.blogg.se/ " och att hon pluggar dietist gör det lättare att förstå att hon skriver om rätt saker.
XIEXIE

MAGVÄRK TILL HUNDRA!

Godmorgon säger jag när klockan precis slagit 12.
Tog en lång sovmorgon idag för att min mage värkar mer än någonsin, inte kul. Har planerat en partykväll hos en vän som har blivit ett år äldre men magen är inte med mig så ska ta en tablett och ta det så lugnt som möjligt men även försöka träna (vet att jag annars brukar försöka slippa undan träningen när magont:en kommer men inte när jag lovat mig själv fem veckors träning) och se om jag blir piggare tills bilen börja åka mot Öret.
Tjaoo

STOCKHOLM

Hejhop bloggen.
ojoj nu har jag varit slarvig och inte bloggat under dagen, men idag har vi varit upptagen i storstaden. Men tänkte att jag bjuder på visning i morgon om jag inne hinner det efter träning, mat och dusch. (Du håller väl igång träningen med mig nu?)
XIEXIE

HOME.

Hemma igen efter en timmes hård träning på gymmet. Syrran och jag håller på att lagar lite mat göttgött luktar det. Bjuder på bilder när det är helt klart. Nu börjar jag fundera vart mina två andra brudar är? får nog slå en "pling" och se vart de har hamnat.
oj nu måste jag hjälpa till lite med maten.
HARE

Nintendo WII

Inte blev det någon promenad för min del, regn regn regn. varför blir jag så tråkig när det regnar?
Men istället gick jag upp och har spelat WiiSports hela morgonen och upptäckte nu att klockan slog ett.
Nu blir det att packa väskan och sedan drar jag och syrran till friskis&svettis förhoppningsvis, annars drar jag in med bussen. detta får bli min träning för idag.
Måste ju handla lite gött till tjejerna ikväll eftersom det ska sova här. STOCKHOLM imorgon!

Jag är redo, jag är redo!

Ska ta mig en långpromenad nu efter att ha vaknat till lite. Nu har jag definitivt vänt på dygnet kan jag lova *stolt*.
Skriver lite senare om vad som ska hända under dagen.

DAGENS TRÄNING 9

Jag har haft svårt att hålla igång efter en hård helg men mycket party. Så idag drog jag mig i kragen eller min syrra gjorde och nu är kylen full men nyttigheter och jag har tagit en promenad och även tränat här hemma eftersom regnet öste ner utanför, fyfy.
Aja, nu är jag igång igen ska se hur långtid jag står ut denna gång. Jag är så slut nu, det blir sängen för mig.
Gönatt bloggen och alla goa bloggläsare

ALL iN ONE!

Min nya favorit i garderoben!
Perfekt efter en hård träning att krypa in i denna härliga "all in one".
LOVE!
xiexie

HEMMA IGEN

Nu har jag landat hemma efter läkarbesöket det gick jättebra och nu har jag en ny tid om tre veckor igen, men gissa vad som låg i min brevlåda idag.
Skolfotona! ser förj* ut men det blir juh så när man bara fick en chans.
Fick en supergo sak av syrran nu också, visar en bild på den sen för nu ska skorna på igen för att åka till farmor och farfar och äta tror jag eftersom frys och kyl står tomma här hemma.
xiexie

SYRRAN ÄR HEMMA!

Godmorgon bloggen.
Sitter nu klar för en resa in till stan för att gå till läkaren, tar med mig Ehlin som mentalt stöd. Syrran ligger och snarkar i nästa rum som kom hem vid 4 på natten, gud vad skönt att ha henne hemma.
alltid (L)
XIEXIE

PLOCKAR HEMMA

Det är saker i varje hörn här hemma. Min syster kommer få det jobbigt, hehe.
Idag blir det inte ensamt utan syrran kommer hem i natt, älskar att det är inte mycket kvar nu innan man sitter alla tre i familjen här hemma.
Men nu ska jag inte sitta och skriva här, finns massor att göra. tvätten stanna där nere så blir att lägga i en ny. "workwork!"
I morgon ska jag till läkaren.
XIEXIE

SISTA KLASSFOTOT

Hehe, visst är min klass så söt.


RSS 2.0