MIDSOMMAR PÅ LISEBERG

Jag firade otippat nog min midsommar i karusellerna men pöjken min. Hade lite funderingar att vi skulle över till GBG och fira midsommaren men när jag kom hem på torsdagen så hade pojken redan bokat och Fredag klockan 7.23 bar det av till GBG.
Åkte den nya "ATMOSFEAR" så det kan checkas av från listan.
Riktigt skönt väder och humöret var även det bra så det blev väldigt lyckat måste jag säga.
Tack hjärtat

ETT MINNE

Hej hej.
"Idag händer det och igår har hänt"
Känns som det var idag jag tog studenten men det var alltså dryga tre veckor sedan. Dagarna flyger iväg när man har roligt vill säga. Jag har inte bloggat på ett tag nu men känner mig så himla vilse såhär efter studenten. Har jag sommarlov fortfarande eller räknas jag som arbetslös idag? I morgon blir det arbetsintervju och hoppas på tummar upp. Ska försöka komma tillbaka till skrivandet på bloggen men förhoppningsvis på en min nya blogg som jag kämpar så med design osv. Kommer skriva allt om "real life" ett liv utan studentlivet och självklart hur jag uppfyller mina stora drömmar i livet och även tips hur du kan motivera dig och lyckas.

Studenten kanske är över idag men livet har precis börjat.

STUDENTDAGEN

Lite bilder från hela dagen på studenten.

MIDDAG MED MEDIA

Igår tillbringade jag min kväll med klass och lärare.
och slutade min kväll med dessa snyggingar på baren "Bells" innan hemfärd

På Middag

Tjo.
Igår på middagen med mediaprogrammet bar jag detta. Känns konstigt idag att jag bar detta typ till nattetid igår när det spö regnar idag.

FÖRÄNDRINGAR

Från att vara afrot själv
så är jag nu den vanliga mörkhåriga tjejen ;)
Hur är det med alla söta där ute. Har haft fullt upp att planera studenten här så har fått tagit pause från bloggen, hoppas ni inte saknat mig för mycket. Håll ut isf är snart tillbaka och har massor av bilder att visa upp då.
xiexie

BALEN 2011

Har varit frånvaro från bloggen ett tag men nu hoppas jag på att komma tillbaka en stund innan det är dags för studenten. Här bjuder jag på lite bilder från min bal.
Snacka om tur med värdet efter att det sa regn på vädret.
Hela gänget
På utgången.

RSS 2.0